8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Ontmoeten en werken in de wijk bij Werkpost Huis van de wijk Triade

2024-04-24
  • Leren, werken & dagbesteding

Midden in de wijk Elst-Noord ligt Huis van de wijk Triade. Een huis waarin vele organisaties samenwerken en waarin Werkpost Huis van de wijk Triade het bruisende middelpunt vormt. Ontmoeting en creativiteit gaan hier hand in hand samen. Wil jij anderen ontmoeten en jouw creativiteit ontdekken of verder ontwikkelen? Of gewoon lekker aan de slag gaan? Dan is onze werkpost de plek bij uitstek om dat te doen. Zo kun je werken met keramiek, speelgoed uitzoeken en controleren, licht industriële werkzaamheden doen, werken in de wasserij, naaien in opdracht en ga zo maar door. Er is bij ons veel mogelijk!

Creativiteit ten top

Op onze keramiekafdeling maken we van klei verschillende producten, zoals schalen, kommen, vazen en bakjes. We maken deze producten bij Werkpost Huis van de wijk Triade in alle soorten en maten. Het hele proces doen we zelf, daar hoort ook het gieten, schuren en glazuren bij. Ga je liever aan de slag met stof? Dat kan in ons naaiatelier, we naaien hier allerlei producten in opdracht. Alle producten die we maken zijn handgemaakt en uniek!

Het is een lekkere werkplek om werk uit te zoeken.
Sean, werkt bij Werkpost Huis van de wijk Triade

Licht industrieel werk en wasserij

Je kunt bij ons ook licht industrieel werk doen. Denk hierbij aan gelukspoppetjes in elkaar zetten of bierviltjes inpakken. We doen deze werkzaamheden in opdracht van een bedrijf. Ook zit bij ons een dependance van De Waspartner. We zorgen er samen voor dat de was van de klanten, zowel particulieren als bedrijven, weer stralend voor de dag komt. Dus vind je het leuk om te wassen, strijken en vouwen? Ook dat kan bij ons.

Strijken is mijn hobby.
Wilma, werkt bij Werkpost Huis van de wijk Triade

Nauwe samenwerking

We werken nauw samen met andere organisaties die ook in Huis van de wijk Triade gevestigd zijn. Krijg de Kleertjes is een kledingruilpunt waar mensen kleding kunnen inleveren en ruilen voor andere kleding. Samen met vrijwilligers draaien we het kledingruilpunt. We zoeken de kleren uit en hangen het vervolgens op maat in de winkel. Verder hebben we een mooie samenwerking met kringloopwinkel 2Switch in Elst. We controleren alle spellen, puzzels, speelgoed, maken het schoon en pakken het netjes in zodat het verkocht kan worden. Dit doen we op onze locatie, maar je kunt ook bij 2Switch in de winkel werken.

Meer lezen over Werkpost Huis van de wijk Triade?

Kom jij ook leren, werken of je dag besteden bij Werkpost Huis van de wijk Triade?

Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou terug.

Met elkaar in contact bij Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek

LWD_Veste Brakkenstein_3444 correctie 02.jpg

Al vele jaren werken we samen met zorgorganisatie Kalorama. In hun woonzorglocaties Veste Brakkenstein (Nijmegen) en Kalorama Beek (Beek) is onze werkpost actief. Wij ondersteunen hier het zorgpersoneel en de woonzorgassistenten. Dit doen we door te werken binnen de zorgafdelingen, de facilitaire dienst, logistieke afdelingen, de keuken en het restaurant. Een spelletje, praatje of wandeling maken met de bewoners doen we ook regelmatig. Houd jij van afwisseling in je werk? Wil jij graag iets voor een ander betekenen? Kom dan leren en werken bij Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek.

Iets betekenen voor bewoners bij Werkpost Zinzia

LWD_Werkpost Zinzia_1.jpg

Zinzia – Oranje Nassau’s Oord ligt op een landgoed in Wageningen en biedt aan ruim 180 ouderen een prettig thuis. Bij Zinzia – Oranje Nassau’s Oord vind je onze werkpost: Werkpost Zinzia. Als assistent-medewerker van onze werkpost ondersteun je hier het zorgpersoneel en de woonkamerbegeleiders. Dit doe je door verschillende werkzaamheden te doen. Ook geef je de bewoners extra aandacht. De bewoners vinden het fijn dat jij er bent!

Unieke Gelderse samenwerking tussen Siza, Driestroom en Rijn IJssel

LWD_Driestroom Rijn Ijssel 3855.jpg

De beroepspraktijk in huis halen. Letterlijk. Dat is de gedachte achter een voor Gelderland unieke samenwerking. Siza en Driestroom zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Rijn IJssel. Vanaf deze week leren en werken mensen met een ondersteuningsvraag bij Rijn IJssel aan de Kronenburgsingel in Arnhem, hoofdlocatie van de zorg- en welzijnsopleidingen van Rijn IJssel.