8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Huis van de wijk Triade

  Prins Hendrikstraat 7, Elst0481 37 55 55Ma t/m vrij van 09:00 - 16:00

Bij Huis van de wijk Triade gaan ontmoeting en creativiteit hand in hand samen. Bij ons kun je anderen ontmoeten, jouw creativiteit ontdekken en ontwikkelen of gewoon lekker aan de slag gaan. Zo kun je werken met keramiek, speelgoed uitzoeken en controleren, licht industriële werkzaamheden doen, werken in de wasserij, naaien in opdracht en ga zo maar door.

Leren, werken & dagbestedingEen betekenisvolle werkplek

Op onze keramiekafdeling maken we van klei diverse producten, zoals schalen, kommen en vazen. We doen alles zelf, dus ook gieten, schuren en glazuren. Werk je liever met stof? Dat kan in ons naaiatelier. Je kunt bij ons ook licht industrieel werk doen. Denk hierbij aan gelukspoppetjes in elkaar zetten.

Leren, werken & dagbesteding

Ontmoet, ontdek & ontwikkelOp maat en passend bij jou

Voor Krijg de Kleertjes zoeken we kleren uit en hangen het op maat in de winkel. Ook zijn wij een locatie van De Waspartner. We zorgen ervoor dat de was van klanten weer stralend voor de dag komt. Voor 2 Switch controleren we spellen, puzzels en speelgoed. We maken het schoon en pakken het in. Dit doen we op onze locatie, maar ook in de winkel van 2 Switch. 

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Bij Huis van de wijk Triade kun je leren, werken en je dag actief beleven en besteden. Samen met Theater Klare Taal organiseren we elk jaar diverse activiteiten zoals een kerstmarkt en open dag.

Voorzieningen

 • Buitenruimte

  Afgesloten tuin

 • Rolstoeltoegang

  Rolstoeltoegankelijk

Specialismen

 • Jobcoach

 • Persoonlijk begeleider Dagbesteding

 • Persoonlijk begeleider Werk & Ondersteuning

De locatieLigging en afstand

​ Huis van de wijk Triade ligt aan het park in de wijk Elst-Noord. Het pand heeft twee verdiepingen, een lift en op beide verdiepingen een aangepast toilet. Ook is er een afgesloten tuin.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat

Supermarkt

500 m

Bushalte

1 km

Treinstation

1 km

Centrum

500 m

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,4

Een 8.4 uit 36 reviewsEen mooi compliment!