8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Kind

Maak jij je zorgen over het gedrag of de ontwikkeling van jouw kind? Of merk je dat het opvoeden moeizaam gaat? Wanneer je vragen hebt waar je zelf niet uitkomt, kan Driestroom wat voor jullie betekenen. Of als de kinderopvang of het onderwijs aangeeft vast te lopen, kunnen wij met jullie meekijken.

Hoe komt jouw kind tot groei?

Ieder kind verdient het om gelukkig op te groeien, thuis, in het gezin. Een plek waar die zich gehoord, gesteund en begrepen voelt. Ieder kind mag de ruimte krijgen om te ontdekken en te ontwikkelen op zijn of haar eigen unieke manier. Soms is daar ondersteuning bij nodig.

Contact met Driestroom

We denken graag met je mee

Heb je twijfels over de ontwikkeling of het gedrag van jouw kind? Of heb je hier vragen over? Wil je hulp bij het opvoeden van je kind? Of wil je weten wat jouw kind nodig heeft in zijn of haar ontwikkeling? Of heb je hier vragen over?

Neem gerust contact met ons op.

Alphen13.jpg

Hulp in jullie eigen omgeving of bij Driestroom

Begeleiding en behandeling kan bij jullie thuis. Of we kijken mee en adviseren op locatie: bij de peutergroep, op het kinderdagverblijf of in de klas van je kind. Je kind kan ook bij een van onze kinderdagcentra op de groep dagbehandeling krijgen. En dan zijn er ook nog de Driestroomgezinshuizen, waarbij je kind (tijdelijk) in een gezin opgroeit als het thuis niet meer gaat.

Alledaags geluk voor je kind en jou

Wij streven naar alledaags geluk voor je kind en jullie gezin. Daar zetten we ons dagelijks voor in.

Aanmelden

Gedraagt je kind zich anders dan andere kinderen? Is het later met praten of begrijpt het je niet altijd? Of lukt het niet goed om samen te spelen? Samen kunnen we zo goed mogelijk bepalen wat jouw kind nodig heeft. Het liefst kijken we zo vroeg mogelijk mee.