9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Kind

Waar kan mijn kind terecht?

Voor onderzoek en behandeling van je kind hebben we verschillende locaties in de regio's Arnhem en Nijmegen.

Onderzoek en behandeling voor jonge kinderen

We hebben verschillende kinderdagcentra in de regio's van Arnhem en Nijmegen. We kijken naar wat jouw kind nodig heeft en naar jullie hulpvraag. Zo nodig zorgen we voor een passende plek binnen een van onze locaties.

Dol fijn 6956.jpg

Dagbehandeling voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking

Voor kinderen met medische problemen waarbij de ontwikkeling extra aandacht vraagt en voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking, hebben wij specifieke behandelgroepen. Een team van specialisten werkt met jullie samen om de ontwikkeling van je kind te stimuleren.

Als je kind 4 jaar of ouder is, werken we samen met onderwijs. We kijken of het mogelijk is om een doorstroom naar onderwijs te maken of om onderwijs toe te voegen aan de dagbehandeling.

Dol fijn 7201.jpg

Naschoolse dagbehandeling

Heeft jouw schoolgaande kind door zijn of haar beperking meer aandacht nodig? Of kan die hulp gebruiken bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden? Dan kan onze naschoolse dagbehandeling bij Knetter jullie helpen. Op een prettige en positieve manier stimuleren we kinderen om aan persoonlijke leerdoelen te werken. Speel- en leergerichte momenten wisselen elkaar af.

De begeleidingsbehoeftes zijn per gezin verschillend en groepsbehandeling (alleen) is niet altijd een passend product. Binnen de specialistische begeleiding is er daarom ruimte voor de individuele hulpvraag en wordt er maatwerk geboden.