8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Jeugd

Wonen voor jongeren

Lukt het niet meer om bij je ouders te wonen? Is het thuis te onrustig is of heb je meer begeleiding nodig? Dan gaan wij voor je op zoek naar een fijne en passende plek. Bijvoorbeeld in een Driestroomhuis of in een woongroep. We bieden je een veilig en warm thuis van waaruit jij verder groeit.

Zelfstandig leren wonen

Wil jij zelfstandig gaan wonen, maar eerst nog even oefenen? Dat kan in de buurt van of in een Driestroomhuis. Je woont dan op een eigen verdieping, of bijvoorbeeld naast het Driestroomhuis. En krijgt steun, training en begeleiding vanuit het huis waar de 'Driestroom-ouders' ook professionele zorgverleners zijn.

Kleinschalige Alternatieven Residentiële Jeugdzorg (KAR)

Jongeren met een complexe zorgvraag bieden wij een plek binnen onze kleinschalige zorgondernemingen. Deze jongeren hebben vaak te maken met problemen op verschillende leefgebieden, zoals problemen binnen familie of vrienden en/of op het gebied van wonen of werken. Ze verdienen een plek zoals thuis maar met de juiste zorg, begeleiding en structuur die zij nodig hebben.

Moeder-Kind-Huis

In een Moeder-Kind-Huis bieden we jonge moeders de mogelijkheid om binnen een veilige en beschermde omgeving de regie te voeren over hun eigen leven. Samen kijken we wat er nodig is om zelfstandig te kunnen wonen in een prettige en veilige omgeving. Zoals bij Driestroomhuis Damaris.