8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Contact

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Algemeen

Heb jij een vraag of weet je niet zo goed welk nummer je moet hebben? Geen probleem. Je kunt ons hier bereiken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Hoofdkantoor

Industrieweg-Oost 27
6662 NE Elst

Zorg aanvragen en aanmelden

Wil je graag zorg aanvragen bij Driestroom? In dat geval kun je ons bereiken via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Suggesties of klachten?

Heb jij een verbeterpunt voor ons, een idee dat je met ons wilt delen of ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je ons bereiken via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Cliëntenvervoer

Heb je een vraag of opmerking over vervoer? Dan kun je ons bereiken via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Crediteuren administratie

Verkeerde of ontbrekende gegevens kunnen ervoor zorgen dat we een factuur niet in behandeling nemen, waardoor de betaling vertraging oploopt. Twijfel je over de factuur, of mis je gegevens? Neem dan contact op met ons.

Factuurvoorwaarden

Je kunt je facturen mailen naar: facturen@driestroom.nl. Driestroom hanteert de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen.

Je kunt een factuur bij ons uitsluitend digitaal toesturen

Dat kan in een XML-format (in UBL 2.0 standaard), of als PDF via e-mail.

XML facturen
Met XML factureren bied je factuurgegevens aan in een vast XML-formaat, samen met één PDF-bestand van de factuur inclusief eventuele bijlagen. Driestroom accepteert de volgende standaard: UBL 2.0. 
Heb je een vraag over elektronische (XML)-facturen? Stuur een e-mail naar proactive@driestroom.nl, dan nemen wij contact met je op om de XML-facturatie in te regelen.

E-mail facturen
Per factuur dien je één PDF-bestand te maken waaraan ook eventuele bijlagen toegevoegd zijn. Per e-mail kun je wel meerdere facturen (dus meerdere PDF-bestanden) insturen.

Juiste gegevens

Zorg dat je de juiste gegevens op de factuur vermeldt, zodat we jouw factuur in behandeling kunnen nemen. We kunnen het betalingsproces bespoedigen als je de contactpersoon en de kostenplaats waarop de factuur geboekt moet worden, duidelijk vermeldt.

Vermeld op de factuur het volgende:

Stichting Driestroom
Industrieweg-Oost 27
6662 NE ELST

Contactpersoon: [Naam van jouw contactpersoon binnen Driestroom]
Kostenplaats: [Kostenplaatsnummer dat je hebt ontvangen van jouw contactpersoon]

Zorg dat ook jouw gegevens duidelijk op de factuur staan:

- Bedrijfsnaam en adres

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- KvK-nummer en btw-nummer

- IBAN

- Uniek factuurnummer

- Factuurdatum

- Btw-tarief

- Btw-bedrag

- Gefactureerd bedrag inclusief en exclusief btw

Controleer of jouw factuur aan de wettelijke eisen voldoet

Controleer of jouw factuur aan de wettelijke eisen voldoet op de site van de belastingdienst.

Verkeerde of ontbrekende gegevens kunnen ervoor zorgen dat we een factuur niet in behandeling nemen, waardoor de betaling vertraging oploopt. Twijfel je over de factuur, of mis je gegevens? Neem dan contact op met ons