8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Iets betekenen voor bewoners bij Werkpost Zinzia

2024-03-25
  • Leren, werken & dagbesteding

Zinzia – Oranje Nassau’s Oord ligt op een landgoed in Wageningen en biedt aan ruim 180 ouderen een prettig thuis. Bij Zinzia – Oranje Nassau’s Oord vind je onze werkpost: Werkpost Zinzia. Als assistent-medewerker van onze werkpost ondersteun je hier het zorgpersoneel en de woonkamerbegeleiders. Dit doe je door verschillende werkzaamheden te doen. Ook geef je de bewoners extra aandacht. De bewoners vinden het fijn dat jij er bent!

Activiteiten met bewoners

De werkzaamheden die je bij Werkpost Zinzia doet, zijn divers. De ene keer dek je tafels of vul je de voorraad bij. De andere keer breng je post rond, maak je de bedden op of begeleid je bewoners naar afspraken in het gebouw, bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut. Ook doe je activiteiten met bewoners, zoals samen spelletjes spelen, wandelen, knutselen of gewoon een praatje maken en een kop koffie drinken.

Het leukste vind ik het contact met bewoners. Je kunt echt zien dat zij hiervan genieten en daar geniet ik weer van.
Sjors, werkt bij Werkpost Zinzia

Logistiek & facilitair

Je kunt vanuit onze werkpost ook werken bij de Afdeling Logistiek & Facilitair. Bij Zinzia wonen veel bewoners die gebruik maken van linnengoed (dekbedovertrekken, washandjes, handdoeken). De Afdeling Logistiek & Facilitair zorgt ervoor dat het linnengoed weer schoon bij de bewoners komt. Dit doen ze met elektrische wagens, waaraan de waskarren vastgemaakt worden. Als assistent-medewerker Logistiek & Facilitair ga je mee met deze wagens, zodat je er samen voor zorgt dat de was schoon bij de juiste bewoner bezorgd wordt.

Vanuit de werkpost ben ik doorgestroomd naar een reguliere baan bij Zinzia op Oranje Nassau’s Oord. Ik vind het fijn dat ik iets kan betekenen voor de oudere mensen.
Wendy, is vanuit werkpost Zinzia doorgestroomd naar Zinzia

In het restaurant

Ook kun je werken in het restaurant ‘Warm Welkom’. In dit restaurant kunnen bewoners, medewerkers, bezoek en mensen van buitenaf wat drinken en een hapje eten. Waar mensen eten en drinken ontstaat ook afwas. Als assistent-medewerker in de spoelkeuken zorg jij ervoor dat de gasten van het restaurant beschikken over blinkend servies.

Meer lezen over Werkpost Zinzia?

Kom jij ook leren, werken of je dag besteden bij Werkpost Zinzia?

Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou terug.