9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Kijk met ons terug op 2022

2023-03-31

We kijken terug op een waardevol en bevlogen jaar. Gemotiveerd en met veel genoegen hebben we weer veel mensen kunnen ondersteunen. Bij wonen, bij werken, bij dagbesteding, op school en bij vrijetijdsbesteding. Wat hierin altijd centraal staat is onze visie: Driestroom is er voor mensen met een ondersteuningsvraag bij het realiseren van alledaags geluk.

We geven je een beknopt beeld van het jaar 2022 binnen Driestroom, Driekracht, DROOM! en onze franchiseorganisatie. Wil je ons volledige bestuursverslag lezen, klik dan hier.

JAARBEELD2022_1.jpg

We zijn erg blij met de waardering van de mensen die wij ondersteunen. We hebben onderzoek gedaan naar hun ervaringen en dit is vastgelegd in het cliënt-ervaringsonderzoek.

JAARBEELD2022_2.jpg

Wij mogen ons een jaar lang beste werkgever noemen dankzij het keurmerk World-class Workplace! We zijn gegroeid in aantal medewerkers en we hebben mooie slagen gemaakt in onze arbeidsmarktpositie. Ook is helaas ons verzuim gestegen. De COVID-19 epidemie liet z’n sporen na.

JAARBEELD2022_3.jpg
JAARBEELD2022_4.jpg

We zijn erin geslaagd om, ondanks de COVID-19 epidemie, de omzet te vergroten en een positief resultaat te realiseren. Wil je onze volledige jaarrekening bekijken? Kijk dan hier.

JAARBEELD2022_5.jpg

In ons kwaliteitsbericht 2022 besteden wij aandacht aan nog meer mooie ontwikkelingen binnen Driestroom. We kijken in 3 video’s naar de ontwikkelingen rondom het Alledaags Gelukmodel, medezeggenschap en huisvesting.


Benieuwd naar onze nieuwe strategie 2023-2025 ‘Samen stroomopwaarts’? Kijk hier.