8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Kwaliteitsbericht 2022

2023-07-07

Heb je al gehoord van het kwaliteitsbeeld van Driestroom? Het is een belangrijk onderdeel van hoe wij werken bij Driestroom. Goede zorg en ondersteuning sluit namelijk aan bij persoonlijke wensen en behoeften van mensen met een ondersteuningsvraag. Het kwaliteitsbeeld van Driestroom is een manier om te kijken wat we goed doen en waar we kunnen verbeteren. Het gaat er namelijk om dat we een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen. Daar werken we elke dag hard voor.

Kort uitgelegd: Het nieuwe kwaliteitskompas

Voorheen maakten we ieder jaar een kwaliteitsrapport. Vanaf 2023 is landelijk het kwaliteitskompas in het leven geroepen. Dit betekent dat wij eens per 2 jaar een rapport maken. In het tussenjaar maken we een voortgangsbericht. Wij noemen dit ons kwaliteitsbericht.

Dit jaar doen we eigenzinnig: ons kwaliteitsbericht van 2022

We kregen en namen de ruimte om ons kwaliteitsbericht over het jaar 2022 op een eigen manier vorm te geven. Vanuit het perspectief van medewerkers en van de mensen die we ondersteunen, laten we je 3 voorbeelden zien van hoe wij onze kwaliteitsdoelstellingen hebben behaald. Deze doelstellingen schreven we in het kwaliteitsrapport 2021.

3 video’s die je zeker wil zien

Per voorbeeld en dus per doelstelling maakten we een video. De video’s willen we je graag laten zien. Klik hier voor ons kwaliteitsbericht 2022 en bekijk de video’s op de pagina.