8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Driestroom opnieuw Beste Werkgever

2022-07-18

Driestroom is opnieuw uitgeroepen tot World-class Workplace 2022 (keurmerk Beste Werkgever). Onderzoeksbureau Effectory heeft een medewerkersonderzoek afgenomen en de resultaten hiervan zijn zeer positief. Met ons eindcijfer scoren we zelfs hoger dan de benchmark. Daarom mogen wij onszelf nu een jaar lang de ‘Beste Werkgever van Nederland’ noemen en daar zijn we ontzettend trots op.

Medewerkers zijn ambassadeurs

Onze medewerkers geven een hogere waardering dan de vorige keer aan de thema’s betrokkenheid en bevlogenheid. Ze ervaren de open cultuur binnen Driestroom als het familiegevoel, een warm bad waarin je terecht komt. Medewerkers herkennen zich in de vier kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. We zijn blij dat onze kernwaarden ook zo beleefd worden in de praktijk en zijn enorm blij met deze hoge waardering van onze eigen medewerkers.

Werken bij Driestroom – bijdragen aan Alledaags Geluk

Ben of ken jij iemand die bij Driestroom wil komen werken? Bekijk dan onze vacatures.

Keurmerk voor goed werkgeverschap

World-class Workplace, voorheen bekend als Beste Werkgever, is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.