8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu

Bij Driestroom doet iedereen onbeperkt mee

Op eigen niveau en tempo. Zoveel mogelijk meedoen in de maatschappij. We helpen met wonen, leren en werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn daarop ingericht.

Of zoek je iets anders?

Onze LocatiesHier kun je terecht

Driestroom heeft zo’n 240 locaties. Dit zijn locaties waar kinderen, jeugd en volwassenen ondersteuning kunnen krijgen, kunnen werken, leren en wonen.

Werken bij DriestroomKom je ons team versterken?

Speel een rol in het alledaags geluk en de groei van de mensen die wij ondersteunen, maar ook van jezelf. Bij ons is er ruimte voor eigen inbreng en het werken buiten kaders.

Wonen, leren & werkenVoor Autisme (ASS)

Bij Driestroom bieden wij jou een plek om nieuwe dingen te leren en zelfstandig te leren wonen op een manier die voor jou prettig is. Hierbij kijken wij samen waar jij hulp bij nodig hebt of wilt hebben.

Kom je ook naar ons?Daarom kies je voor Driestroom

We scoren een 8,3!

Op basis van 40 beoordelingen op Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland zorgt ervoor dat alles in kaart.

Bekijk reviews

Word Class Workplace

We zijn uitgeroepen tot World Class Workplace 2024-2025! Dat betekent dat wij een goede werkgever zijn.

Werken bij Driestroom

Nieuws en verhalenDit vind je vast leuk om te lezen

De stappen, kosten en wachttijdenAanmelden bij Driestroom

1

Je vraag helder krijgen

Heb je een vraag over zorg, ondersteuning of begeleiding? Of weet je nog niet precies wat jouw of jullie hulpvraag is? Geen zorgen, we helpen graag. Soms vragen we andere zorgverleners of organisaties om mee te kijken. Bijvoorbeeld het sociaal wijkteam of MEE. Zo weten we beter wat je zoekt en waar je hulp bij nodig hebt.

2

Administratie regelen

Om zorg, ondersteuning of behandeling van ons te krijgen, is er een zorgindicatie nodig. In een zorgindicatie staat welke vorm van zorg je nodig hebt. Als je wilt, helpen we bij het aanvragen daarvan.

Voor jeugdzorg is een jeugdzorgindicatie nodig. Die vraag je aan via de gemeente of een andere verwijzer, zoals de huisarts.

Voor ondersteuning en begeleiding thuis en dagbesteding op locatie is een Wmo-indicatie nodig. Ook dat loopt via de gemeente of een andere verwijzer.

Voor langdurige, intensieve zorg is een Wlz-indicatie nodig. Die kun je aanvragen via het CIZ

3

Kijken bij Driestroom

Als het gelukt is met het aanvragen van een indicatie, kijken we graag samen hoe we jou of jullie het beste kunnen helpen. Je kunt bij ons terecht voor onderzoek, ondersteuning, zorg en behandeling. En we kunnen je helpen bij Driestroom of bij jou thuis. Je bent welkom om kennis te maken, rond te kijken en een dagje mee te draaien.

4

Een plan maken

Zijn we er samen uit wat bij je past, dan stellen we een begeleidingsplan voor je op. Hierin staat precies welke zorg en ondersteuning je krijgt, wat je ontwikkelingsdoelen zijn en wat je van ons mag verwachten. We leggen ook vast wie jouw zorg of begeleiding betaalt. Dit begeleidingsplan biedt houvast aan jou en je familie. Maar ook aan je persoonlijk begeleider – thuis of op locatie.

5

Wachten

Het kan gebeuren dat er niet direct een plek vrij is. Je mag dan wel alvast langskomen om te kijken. Als er een plek vrijkomt, wijzen we die toe aan degene voor wie plaatsing het hardst nodig is. Zo helpen we iedereen zo goed mogelijk.

6

Starten

Als alles geregeld is kun je starten bij Driestroom. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld bij ons kunt komen wonen, werken of begeleiding krijgt.

Hier staan we voorAlledaags Geluk

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op eigen niveau en in eigen tempo. Iedereen doet bij ons zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken.

40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!