8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Met elkaar in contact bij Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek

2024-04-10
  • Leren, werken & dagbesteding

Al vele jaren werken we samen met zorgorganisatie Kalorama. In hun woonzorglocaties Veste Brakkenstein (Nijmegen) en Kalorama Beek (Beek) is onze werkpost actief. Wij ondersteunen hier het zorgpersoneel en de woonzorgassistenten. Dit doen we door te werken binnen de zorgafdelingen, de facilitaire dienst, logistieke afdelingen, de keuken en het restaurant. Een spelletje, praatje of wandeling maken met de bewoners doen we ook regelmatig. Houd jij van afwisseling in je werk? Wil jij graag iets voor een ander betekenen? Kom dan leren en werken bij Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek.

Van horeca tot facilitair

De werkzaamheden bij Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek zijn heel divers. Zo ben je de ene dag druk met tafels dekken, maaltijden uitserveren en soep maken, terwijl je de andere dag juist facilitaire werkzaamheden doet. Denk hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden, bedden opmaken of het doen van de was. Je hebt tijdens je werk veel contact met de bewoners. Ook breng je ze bijvoorbeeld met de rolstoel van hun kamer naar de fysiotherapeut of ondersteun je bij een activiteit. Samen met het zorgpersoneel en de woonzorgassistenten zorgen we ervoor dat de bewoners hier fijn kunnen wonen en extra aandacht krijgen.

Je weet nooit wat je kunt tot je het probeert. Mij is het hier gelukt.
Jermaine, werkt bij Werkpost Veste Brakkenstein

Werken bij omliggende bedrijven

Onze werkpost heeft nauwe contacten met omliggende bedrijven waar je kunt werken. Zo is het mogelijk om bij een nabijgelegen basisschool conciërgewerkzaamheden te doen. Ook kun je in de bediending of spoelkeuken werken in een hotel dat even verderop ligt. Je werkt hier zelfstandig, maar je kunt altijd een beroep doen op de begeleiding.

De mensen hier zijn zo lief.
Dana, werkt bij Werkpost Veste Brakkenstein

Dichtbij en op afstand

Bij Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek kun je zelfstandig of samen met anderen werken. Dit kunnen collega’s van de werkpost zijn, maar ook collega’s van Kalorama. Je bent altijd onderdeel van een fijn team en samen met jou kijken we wat het beste past bij jou. Er is altijd begeleiding aanwezig; dichtbij en sommige dagen op afstand. Vanuit onze werkpost kun je doorstromen naar een BBL-opleiding op het gebied van zorg of naar een reguliere baan (eventueel met ondersteuning van een trajectcoach).

Meer lezen over Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek?

Kom jij ook leren, werken of je dag besteden bij Werkpost Veste Brakkenstein & Kalorama Beek?

Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou terug.