8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Branches

Horeca

Van koken en bakken tot werken in de spoelkeuken, bediening of schoonmaak. Als horecamedewerker kan het allemaal. Kom leren, werken of je dag besteden bij een van onze horecalocaties.

Koken en bakken

Ruik je de zelfgebakken DROOM! taart al? Een boerentosti? Of de soep vol groenten? Als jij koken en bakken leuk vindt, dan kun je je naar hartenlust uitleven bij onze horecalocaties. Maar dat niet alleen, want je kunt als horecamedewerker ook vele andere werkzaamheden doen. Zo kun je werken in de spoelkeuken, in de bediening of in de schoonmaak.

Het contact met collega’s van de bakkerij en crackerfabriek vind ik fijn. Even samen een praatje maken. We zijn één team!
Linsey, assistent-medewerker Werkpost Driepunt Druten

Gastvrijheid

Je bent veel in beweging en bij alles wat je doet, draait het om gastvrijheid. Gasten te woord staan, een praatje maken of vragen beantwoorden horen daar ook bij. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de gasten een fijne tijd hebben in onze restaurants, lunchrooms, kantines of vergadercentra en een volgende keer graag terugkomen.

Door mijn werk bij Werkpost Omroep Gelderland voel ik mij gewaardeerd.
Demi, assistent-medewerker Werkpost Omroep Gelderland

Onze horecalocaties

Wil jij leren, werken of je dag besteden in de horeca? Bekijk dan nu onze locaties in deze branche:

Enthousiast?

Neem contact met ons op via 0481 - 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou daarna terug.