8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Leren, werken & dagbesteding

Voor wie?

Iedereen wil zijn dag betekenisvol doorbrengen. Maar hoe je dat doet, is voor iedereen anders. Je kunt andere mensen ontmoeten, vaardigheden aanleren, je talent ontdekken of nieuwe ervaringen opdoen. Net wat jij wilt. Het allerbelangrijkste: Je doet wat jij leuk vindt en wat aansluit bij jouw interesses, talenten en mogelijkheden. Lees hier wie we ondersteunen richting een betekenisvolle stage-, leer- of werkplek of bij het vinden van een betekenisvolle beleving of besteding van de dag. Onze ondersteuning is altijd op maat en op een manier die bij jou past.

Wie ondersteunen we?

  • Stagiaires vanuit het speciaal onderwijs
  • Jongvolwassenen die het speciaal onderwijs verlaten
  • Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of ondersteuningsvraag
  • Mensen die langdurig werkeloos zijn en vallen onder de Participatiewet (bijvoorbeeld WWB, Wajong, WsW)
  • Mensen met een indicatie voor (arbeidsmatige) dagbesteding (Wlz/ Wmo)
  • Statushouders en nieuwkomers
LWD_Mozaiek_Jukebox_John.jpg

Wat doen we voor jou?

Voor iedereen ziet een betekenisvolle werkplek er net iets anders uit. Daarom gaan de trajectcoördinatoren van Driestroom, Luciënne en Albertine, met jou in gesprek hierover.

  • Eerst maken we kennis met elkaar. Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten en interesses? Wat vind jij leuk om te doen?
  • Daarna gaan we samen verkennen wat jij wilt ontdekken, leren en doen en welke kansen jij ziet om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Vervolgens gaan we aan de slag. Jij ontvangt precies genoeg ondersteuning om succesvol en zo zelfstandig mogelijk aan het werk te kunnen.
Wij coachen iedereen met een ondersteuningsvraag die op zoek is naar een betekenisvolle werkplek bij Driestroom, DROOM! of bij een van onze zorgondernemers.
Albertine en Luciënne, trajectcoördinatoren bij Driestroom

Opleiding op maat

Je krijgt bij ons altijd een opleiding op maat. Van vakcertificaat, entree-opleiding tot een opleiding op niveau 4. Er is veel mogelijk. We kijken naar wat bij jou past en waar jouw interesses, talenten en mogelijkheden liggen. We ondersteunen je bij leren, werken en/of dagbesteding, maar ook in je persoonlijke- en sociale ontwikkeling.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op via 0481 - 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl.