8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Branches

Logistiek

Heb jij altijd al willen leren of werken in de logistiek? Pak dan nu je kans! Er wachten mooie logistieke leer- en werklocaties op jou.

Inkomende en uitgaande goederen

Logistiek is een breed begrip. Het is meer dan alleen transport van A naar B. Logistiek is een verzamelnaam voor alles wat komt kijken bij het plannen, organiseren, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen. Bij onze logistieke locaties richt jij je met name op de verwerking van inkomende en uitgaande goederen. Je leert hoe je goederen ontvangt, verzamelt en verzendt, maar bijvoorbeeld ook hoe je voorraad bijhoudt.

Het geeft mij een goed gevoel als ik de was van klanten gestreken heb en deze weer schoon en fris teruggaat naar de klant.
Johan, assistent-medewerker bij De Waspartner

Van wasgoed tot blinkende bussen

De goederen lopen uiteen van wasgoed dat we wassen, strijken en vouwen tot aan bussen die we blinkend schoon maken voor chauffeur en reiziger en alles daartussen. Ook het halen en brengen van deze goederen, zoals het wasgoed van klanten, hoort hierbij. Veel van onze logistieke leer- en werklocaties bevinden zich midden in het (logistieke) bedrijf waar we mee samenwerken. Onze samenwerking met Breng is hier een mooi voorbeeld van.

"Door het volgen van de cursus Schoonmaker Rollend Materieel kan ik de bussen nog beter schoonmaken."
Andy, assistent-medewerker Werkpost Cleanteam Nijmegen

Onze locaties in de branche logistiek

Wil jij leren, werken of je dag besteden in de logistieke branche? Bekijk dan onze locaties in deze branche:

Enthousiast?

Neem contact met ons op via 0481 - 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou daarna terug.