9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Werken bij Driestroom

Stage lopen

Volg je een zorggerelateerde mbo- of hbo-opleiding? Ben je gedreven, een tikkeltje eigenwijs en gaat je hart sneller kloppen van het werken met onze doelgroep? Kom dan ervaring opdoen bij Driestroom. We hebben regelmatig interessante en leerzame stageplekken!

Altijd een stageplek die bij jou past

We hebben verschillende woon- en dagbestedingslocaties en werken met diverse doelgroepen. Daardoor vinden we altijd een plek die bij jou past! Eén ding hebben al onze locaties met elkaar gemeen: de waardering die je krijgt van de mensen die we ondersteunen en de collega’s, is goud waard! 

Dit is wat je krijgt

Een mooie stagevergoeding

Natuurlijk ontvang je ook een vergoeding als je bij ons aan de slag gaat. De stagevergoeding valt binnen de cao-gehandicaptenzorg.

Praktijkbegeleiding

Je krijgt een werkbegeleider op de locatie waar je komt te werken. Jouw werkbegeleider zorgt ervoor dat je wordt ingewerkt, kijkt mee met je BPV opdrachten en zal je beoordelen.

Een leuke en leerzame stageplek

Jij kiest de locatie waar je gaat stage lopen.

Echt deel uitmaken van het team

Als stagiair ben je een gelijkwaardige collega. Je staat altijd met voldoende collega's, waardoor je altijd iemand hebt waaraan je vragen kunt stellen en mee kunt sparren. Dat jij zoveel mogelijk ervaring op kunt doen, vinden wij heel belangrijk. Dit geldt ook voor het maken van fouten. Hier leer je alleen maar van!

Ik mag zelf aangeven wat ik wil leren van de verzorgende taken, zo fijn!

Niet-zorggerelateerde stageplekken

Volg jij geen zorgopleiding? En lijkt het je wel leuk om bij Driestroom stage te lopen? Dat kan! Bijvoorbeeld op ons Centraal Bureau in Elst bij afdeling Personeel en Ondersteuning (P&O), afdeling Marketing & Communicatie of bij een financiële afdeling. Houd onze vacaturepagina in de gaten om als eerst op de hoogte te zijn van de actuele stagevacatures!

Stage aanvraag

Klinkt Driestroom als de ideale stageplek voor jou en wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen? Solliciteer dan via de stage aanvraag. Alleen op deze manier nemen we je sollicitatie in behandeling.

Meer weten over onze stagemogelijkheden?Onze praktijkopleiders helpen je graag verder