8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu

Met jouw werk maak je echt het verschil

Ga jij uitdagingen niet uit de weg? Kom dan werken met volwassenen met een Licht tot Matige Verstandelijke Beperking en een vorm van Autisme. Voor woonvorm Van Gelrestraat in Huissen zijn wij op zoek naar Begeleiders die onze woongroep laten draaien.

Volwassenen met LVB en ASSGeen dienst is hetzelfde

Jij kunt improviseren en biedt met gemak structuur en daarmee een huiselijke-, en voorspelbare woonsituatie. Je helpt onze bewoners bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met dagelijkse ondersteuning en begeleiding richt jij je op individuele hulpvragen, zoals het herinneren aan ADL-taken. Je stimuleert bewoners om naar het werk te gaan en ondersteunt de sociale interacties op de groep. Natuurlijk is er ruimte voor leuke activiteiten. Eigen ideeën juichen we toe!

Door de verschillende verdiepingen hebben we hier allerlei doelgroepen onder één dak. Zo kan je zelf kijken wat het beste bij je past.
PriscillaBegeleider Van Gelrestraat

Dit is werken bij Driestroom

  • € 2.617 tot € 3.535 bruto p/m (o.b.v. 36 uur);
  • Eindejaarsuitkering 8,33% en periodieke salarisverhoging;
  • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof;
  • Reiskostenvergoeding en werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan);
  • Collega's en bewoners met veel humor;
  • Aandacht voor ontwikkeling en groei;
  • Waardering voor elkaar;
  • Geluk in de alledaagse overwinningen.

Van GelrestraatDe locatie

​Van Gelrestraat in Huissen is een woonlocatie voor volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme. De verschillende verdiepingen bieden elk een eigen zorgvraag. Of je nu wilt werken op de intensieve begeleidingsgroep op de 2e verdieping of liever ondersteuning biedt aan jongvolwassen bewoners op de 1e verdieping, er is altijd een plek die bij jou past. Meer weten? Klik hier.

Meer weten over het werken bij de Van Gelrestraat of benieuwd naar de mogelijkheden?Teamleider Ilze vertelt je graag meer