8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Organisatie

Belofte en visie

Driestroom is er voor mensen met een ondersteuningsvraag bij het realiseren van alledaags geluk. We zijn verwachtingsvol tegenover iemands mogelijkheden zonder de beperking of belemmering uit het oog te verliezen. We zijn in contact, we luisteren naar wat je zegt en we zien wat je bedoelt. Bij ons mag iedereen met zijn eigen, unieke kwaliteiten gewoon zijn wie die is. En we helpen iedereen om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dat doen we aan de hand van ons Alledaags Gelukmodel.

Strategie 2023 - 2025 'Samen stroomopwaarts'

Alles stroomt, verandert voortdurend en is in beweging. De zorg en hulpverlening heeft het tij niet mee. De uitdagingen zijn groot. Driestroom is onderdeel van deze stroom. Bij Driestroom denken we altijd vanuit de mens die we ondersteunen en daarin zijn we bevlogen. Als de ideale wereld voor een mens met een ondersteuningsvraag bij de bron van de stroom te vinden is, boven op de berg, dan zoeken we het eigenzinnig ‘samen stroomopwaarts”. Om het beste te behalen met de mensen die we ondersteunen en hun kansen te vergroten. En om écht bij te dragen aan de maatschappelijke opgaven waar we in Nederland voor staan.

Met onze strategische keuzes voor de jaren 2023 – 2025 geven wij antwoord op zowel de persoonlijke ondersteuningsvragen als op de maatschappelijke uitdagingen. Een randvoorwaarde bij onze ambities is een duurzame exploitatie. Wij doen dit door te focussen op zes thema’s.

DS_SN_FOLDER_A4_1822.jpg

Downloads

Onze kernwaarden

Groots in het klein

We gaan vol overtuiging voor menselijke maat en kleinschaligheid. We willen dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij ons, zo zelfstandig mogelijk kan zijn en daarvan kan genieten. Dat streven we overal binnen Driestroom na. Bij onze locaties en onze Driestroomhuizen door het hele land en bij ons op het Centraal Bureau in Elst.

Bevlogen

We hebben passie voor iedereen die we ondersteunen en voor ons vak. We werken aan levensgeluk voor en met elkaar. Daaruit halen we onze inspiratie.

Eigenzinnig

We denken niet in beperkingen, maar zoeken steeds naar mogelijkheden. We maken professionele keuzes in het belang van de mensen die wij ondersteunen. Daarbij zoeken we de samenwerking met allerlei deskundigen. Op basis van onze professionaliteit, creativiteit en passie varen we onze eigen koers en nemen we onze verantwoordelijkheid. Daar zijn we goed in en dat houden we zo.

In contact

We zijn oprecht geïnteresseerd en luisteren. We communiceren met elkaar, met cliënten en andere betrokkenen. Heldere communicatie is de basis voor een goede verstandhouding, samenwerking en dienstverlening.