9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Op weg naar werk via Begeleid Werken Driestroom

2023-04-11

Wil jij (weer) aan het werk, maar lukt het zelf niet om deze werkplek te vinden? Dan kan een trajectcoach jou ondersteunen richting regulier werk (betaald of onbetaald). Samen ga je aan de slag om je plaats op de arbeidsmarkt te leren kennen en te verbeteren. We kijken naar jouw krachten, talenten en interesses, zodat we samen die betekenisvolle werkplek vinden en jij weer met plezier aan het werk gaat.

Trajectcoach

Als je via Begeleid Werken op weg naar werk gaat, krijg je een vaste coach: jouw trajectcoach. Samen met de trajectcoach ga je op zoek naar een fijne en duurzame werkplek die bij jou past. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan gaan we dat samen onderzoeken. De trajectcoach kan bij jou bijvoorbeeld een beroepskeuzetest of interessetest afnemen. Zo ontdek je nog beter welke richting je op wilt qua werk en waar je interesses liggen.

Samenwerking

Onze trajectcoaches hebben een groot netwerk. Hierdoor hebben we mooie werkplekken kunnen creëren bij reguliere bedrijven in bijvoorbeeld de zorg, horeca, groen en facilitair. Er zijn ook andere reguliere werkplekken waar re-integratie mogelijkheden zijn. Samen zoeken we naar een duurzame baan die bij jou past. Als je bent doorgestroomd naar een regulier bedrijf, dan krijg je binnen dat bedrijf een vast aanspreekpunt voor werk gerelateerde vragen. De trajectcoach houdt contact met je. Hij of zij komt regelmatig langs op je werk om te kijken hoe het gaat. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om een opleiding te volgen of deel te nemen aan projecten. Samen met de trajectcoach kijk je telkens wat jouw volgende stap gaat zijn.

Meer lezen over Begeleid Werken?

Bekijk dan onze flyer!


Ben jij toe aan de volgende stap op weg naar werk?
We gaan graag met je in gesprek. Je kunt ons bellen en e-mailen.
0481 – 37 55 55 | driestroomincontact@driestroom.nl