8,3

Op basis van 39 reviews39 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Leren, werken en je dag actief besteden bij Elsweide

2024-08-20
  • Leren, werken & dagbesteding

Koekjes bakken, creatief bezig zijn, papier ophalen, werken in de tuin, puzzelen of soep maken. Zo maar een greep uit de vele mogelijkheden die Elsweide biedt. Bij Elsweide kun je namelijk wat betreft leren, werken en dagbesteding veel kanten op. De activiteiten en werkzaamheden die je doet, passen altijd bij wat je kunt en wat jij leuk vindt om te doen. Er is volop ruimte om te leren, je talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Altijd in je eigen tempo.

Bakkerij

In de bakkerij van Elsweide staat de oven elke doordeweekse dag aan. We bakken hier koekjes, kruidkoeken, brownies en andere lekkernijen. Er zijn genoeg werkzaamheden die je hier kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan appels schillen, nootjes snijden, deeg maken, koekjes inpakken of kruidkoek snijden. We leveren onze producten aan onze vaste klanten. Daarnaast staat de voordeur altijd open om binnen te lopen en iets lekkers te kopen. Als je het leukt vindt om deze werkzaamheden te doen, dan ben je bij Elsweide aan het juiste adres.

LWD_Elsweide - 1209.jpg

Atelier

Ben je liever creatief bezig? Dan is ons atelier vast iets voor jou! Hier kun je jouw creativiteit inzetten om de mooiste kunstwerken te maken. Denk hierbij aan kaarten, verpakkingsmateriaal en schilderijen. Het atelier draait om jou als persoon en jouw eigen kunnen. We hebben veel creatieve materialen in huis om te gebruiken, dus je kunt je helemaal uitleven op jouw creatie met deze materialen.

Dienstverlening & in de wijk

Leren en werken bij onze afdeling dienstverlening is divers. Dienstverlening verzorgt de huishoudelijke taken binnen Elsweide. Denk hierbij aan de was en afwas doen, handdoekjes aanvullen, boodschappen bestellen, koffie en thee verzorgen en soep koken. Ook zorgt deze afdeling voor een fijne sfeer binnen Elsweide door het creëren van een groene omgeving. Als er bezoekers komen, krijgen ze van ons een warme ontvangst en tijdens festiviteiten zorgen we ervoor dat de basis geregeld is. We kijken wat we voor de buurt kunnen betekenen en andersom.

LWD_Elsweide - 1602.jpg

Belevingsgericht

Bij Elsweide kun je je dag ook belevingsgericht besteden. Van wandelen, boodschappen doen, puzzelen tot inpakken en koffie drinken. Vaak ondernemen we activiteiten aan de hand van een thema. Hierbij zoeken we altijd naar de balans tussen inspanning en ontspanning.

Theo: ‘Ik ben blij, voel mij erg thuis en er hangt een gezellige sfeer bij Elsweide.’
Daze: ‘Elsweide is een plek voor iedereen.’

Meer lezen over Elsweide?

Kom jij ook leren, werken of je dag actief besteden bij Elsweide?

Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou terug.