8,1

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Heropening Centraal Bureau met optreden Theater Klare Taal

2024-09-20

Op vrijdag 13 september vond de officiële opening van het vernieuwde Centraal Bureau plaats. Wethouder Evert Westerbeek van Gemeente Overbetuwe was aanwezig en verrichtte samen met onze bestuurders Esther Nelissen en Lisette Tijs de openingshandeling. Theater Klare Taal zorgde voor de muzikale omlijsting met een prachtig optreden.

Renovatie en verduurzaming

Na een half jaar verbouwen zijn we weer aan het werk in een ruimte passend bij deze tijd: modern kantoor met hybride werkplekken, vernieuwde installaties en zonnepanelen. Wethouder Evert Westerbeek sprak zijn waardering uit over het hergebruik van het pand en is blij met de verduurzaming van het gebouw in zijn gemeente.

Centrale ontmoetingsplek

Ons vernieuwde kantoor is een plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken. We laten zien waar Driestroom voor staat en wat we doen. Wist je dat er een Driestroomwinkel is? Met producten gemaakt bij locaties door de mensen die wij ondersteunen. Voel je welkom bij ons Centraal Bureau. Onze assistent-medewerkers verwelkomen je met een kop koffie of thee bij de DROOM! Hub.

Kunst aan de muur

Door heel het pand hangen foto's van mensen die wij ondersteunen op verschillende locaties. Hoe leuk is het dat je jezelf terugziet?

Elouise bij haar eigen foto.jpg