8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Driestroom Beste Werkgever voor 2024 – 2025

2024-05-28

Voor de derde keer op een rij zijn we onderscheiden als World-class Workplace! Met dit label mogen we ons weer een jaar ‘Beste Werkgever van Nederland’ noemen. Met ons eindcijfer scoren we zelfs hoger dan de benchmark!

Bevlogen medewerkers die blijven

Wat vinden onze medewerkers dan zo goed? We kregen een hoog cijfer op bevlogenheid. Namelijk een 7.8! Bevlogen medewerkers gaan met plezier naar het werk en zijn erg betrokken. Veel medewerkers blijven daarom graag bij Driestroom werken. Daarnaast ervaren onze medewerkers een prettige werksfeer en zien ze hun werk als zinvol.

Bijdragen aan alledaags geluk

Werken bij Driestroom betekent bijdragen aan het alledaags geluk van de mensen die wij ondersteunen, maar ook voor jezelf.

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Het label wordt alleen toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.