8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Blinkende bussen bij Werkpost Cleanteam

2023-05-22

In de regio Arnhem-Nijmegen is er één busdienst die je snel, veilig en comfortabel overal brengt: Breng. Al vele jaren hebben wij een samenwerking met Breng. Op de remise van Breng maken wij de bussen schoon. De ramen, de chauffeurscabine, de vloer. We slaan niets over! Elke werkdag verlaten vele schonen bussen onze werkplaats. Ook doen we aan schadeherstel, brengen gevonden voorwerpen terug naar het centraal station, gaan als OV-trainer mee de bus in en verrichten hand- en spandiensten voor Breng. Dit doen we op drie locaties van Breng: in Nijmegen, Bemmel en Arnhem.

Een groot team in Nijmegen

De remise van Breng in Nijmegen is groot. We werken hier dan ook met veel collega’s samen. Dit zijn zowel collega’s van de werkpost als collega’s van Breng, bijvoorbeeld chauffeurs. Alle werkzaamheden zoals eerder beschreven, doen we hier. Ook kun je bij ons de cursus ‘Schoonmaker Rollend Materieel’ volgen. In deze cursus leer je hoe je de binnenkant van voertuigen nog beter schoonmaakt, maar ook hoe je een juiste schoonmaakhouding aanneemt en wat de veiligheidssymbolen betekenen. Bij het slagen voor de cursus ontvang je een landelijk erkend diploma. Werkpost Cleanteam Nijmegen is een samenwerking tussen Pluryn, Breng en Driestroom.

Kleine remise in Bemmel

De remise van Breng in Bemmel is kleiner dan die in Nijmegen. Maar dat maakt voor ons werk niets uit. We doen hier namelijk ook alle werkzaamheden. Alleen met minder mensen en op een kleinere locatie dan in Nijmegen. Werkpost Cleanteam Bemmel is een samenwerking tussen Breng en Driestroom.

Vervolgstap in Arnhem

Ook in Arnhem werken we op de remise van Breng. Het verschil met de andere twee locaties is dat je hier altijd zelfstandig werkt, met begeleiding op afstand. Werken bij Cleanteam Arnhem is dan ook een mooie vervolgstap als je hieraan toe bent. Werkpost Cleanteam Arnhem is een samenwerking tussen Breng en Driestroom.

Meer lezen over Werkpost Cleanteam?

Bekijk dan onze flyer!

Kom jij ook leren en werken bij Werkpost Cleanteam?
Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl.
Onze trajectcoördinator belt jou terug.