9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Werkpost Omroep Gelderland - midden in het hart van de omroep

2023-02-27

Omroep Gelderland is de regionale publieke omroep van de provincie Gelderland. Vanuit hun pand aan de Rosendaalseweg brengt de redactie van de omroep nieuws. Ook maken ze informatie-, muziek en actualiteitenprogramma’s. Dit doen ze voor een zo groot mogelijke groep Gelderlanders via radio, tv en internet. Midden in deze bedrijvigheid bevindt zich onze werkpost: Werkpost Omroep Gelderland. De werkzaamheden die we voor de omroep doen zijn zeer divers. Onze focus ligt op horeca- en facilitaire werkzaamheden. Bij ons is geen dag hetzelfde!

Soep, salade en broodjes

In de kantine van Omroep Gelderland vind je de basis van onze werkpost. Vanuit hier gaan we aan de slag in de kantine, maar ook in de rest van het pand. Elke werkdag maken we lunch voor de medewerkers van Omroep Gelderland. Meestal bestaat dit uit het maken van broodjes, salades en soep. Ook wassen we af, vullen
de koelingen bij en maken deze schoon. En als Omroep Gelderland gasten verwelkomd, zorgen wij dat er een hapje en een drankje klaarstaat.

Koffieautomaten, terreinonderhoud en hand- en spandiensten

Naast ons werk in de kantine doen we facilitair werk in het hele pand van de omroep. We maken de koffieautomaten schoon, vullen deze bij en zorgen dat er altijd voldoende papier bij de printers ligt. Ook vraagt de omroep ons regelmatig te helpen met hand- en spandiensten, bijvoorbeeld rondom kerst of met evenementen zoals de Vierdaagse en Zwarte Cross. Buiten zijn we eveneens actief bezig. Hier onderhouden we het terrein en we wassen de auto’s van Omroep Gelderland. Je hoeft bij ons dus niet stil te zitten. Er is genoeg te doen!

Meer weten over Werkpost Omroep Gelderland?

Bekijk hier onze flyer!