8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Samen zorgen voor schone was bij De Waspartner

2023-05-09

Stralend wit beddengoed, een keurig gestreken overhemd of bedrijfskleding fris gewassen en netjes gevouwen? Dat is wel aan De Waspartner toevertrouwd. Onze maatschappelijke onderneming biedt namelijk een complete was-, strijk- en reparatieservice inclusief bezorgen en afhalen. We halen de was op bij onze klanten (bij bedrijven en particulieren) om deze te sorteren, wassen, strijken en vouwen in onze wasserij. Daarna brengen we de was met zorg weer terug. Zorg jij er samen met ons voor dat de was van onze klanten weer stralend voor de dag komt?

Brengen en halen

De was- en droogmachines draaien elke werkdag op volle toeren bij De Waspartner. Het werk staat nooit stil en je kunt bij ons veel verschillende werkzaamheden doen. Bijvoorbeeld het in- en uitladen van de bus, het halen en brengen van wasgoed van de wasserij naar de klant, maar ook het sorteren en labelen van de was en het doen van de rittenadministratie. Kortom, ook op facilitair gebied kun je bij ons aan de slag.

Wassen en drogen

Ben je toch liever bezig met ‘de was’. Dat kan natuurlijk ook! De vuile was die bij ons binnenkomt, moet eerst gewassen worden. Jij zorgt voor goed beladen wasmachines en drogers en je let op over- en onderbelading. Je kiest het juiste was- en droogprogramma en zorgt ervoor dat de sluitrubbers en pluizenfilters schoon zijn. Is het was- en droogprogramma klaar? Dan breng je de gedroogde was naar de volgende afdeling. Hier ga je zelf aan de slag met de gedroogde was of legt de was bij een collega.

Strijken en vouwen

De gedroogde was moet namelijk eerst gestreken en gevouwen worden, voordat deze teruggaat naar de klant. Met een strijkbout strijk je de was glad, zodat er geen plooien meer in zitten. Je vouwt de was daarna netjes op via een vooraf afgesproken vouwwijze. De stapels met gestreken en gevouwen was gaan in waszakken terug de container in. Klaar om bij de klant afgeleverd te worden!

Meer weten over De Waspartner?

Bekijk onze flyer!


Kom jij ook leren en werken bij De Waspartner?
Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl.
Onze trajectcoördinator belt jou terug.