8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Lisette Tijs nieuw lid raad van bestuur Driestroom

2023-11-21

De raad van toezicht heeft Lisette Tijs benoemd als nieuw lid raad van bestuur van Driestroom per 1 januari 2024. Lisette is sinds drie jaar werkzaam binnen Driestroom als directeur Kind, Jeugd en Gezin en P&O. Zij heeft ruime ervaring in zowel de gehandicaptenzorg als ook in de jeugdzorg.

Voorzitter raad van toezicht Aad Koster: “Na het onverwachte overlijden van Hans van Gestel in de zomer, moesten we na de eerste verwerking van de schok op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. De raad van toezicht heeft met Lisette Tijs een interne kandidaat gevonden voor de functie als lid van de raad van bestuur. Zij kent de organisatie al goed en heeft veel in haar mars om - samen met voorzitter raad van bestuur Esther Nelissen – de uitdagingen van de komende jaren aan te gaan. Wij hebben veel vertrouwen in Lisette en zijn blij dat zij deze stap wil maken.”

Lisette heeft een achtergrond in organisatieontwikkeling. Haar kennis en ervaring heeft zij onder meer opgedaan in beleidsmatige, projectmatige, veranderkundige en adviserende functies.
Lisette Tijs: “Graag zet ik mij vanuit deze nieuwe rol samen met onze organisatie, franchisenemers en ons netwerk verder in bij het realiseren van alledaags geluk voor de mensen die wij ondersteunen. Daarnaast bouw ik met de medewerkers van Driestroom graag verder aan het delen van ‘het geheim van Driestroom’, een uniek stukje DNA waar we trots op mogen zijn!”

Voorzitter raad van bestuur Esther Nelissen: ”Alledaags geluk voor iedereen - met of zonder ondersteuningsvraag - dat is waar wij voor staan als organisatie. Dit vraagt om een organisatie die support vanuit echt contact, persoon centraal en vergroten van kansen. Ik kijk ernaar uit om samen met Lisette ons steentje als organisatie bij te dragen aan een maatschappij die mensen insluit.”