9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Leren, werken en dagbesteding in het Land van Maas en Waal

2023-06-27

Werkpost Driepunt Druten bestaat uit drie onderdelen, zoals de naam al doet vermoeden. We hebben structurele samenwerkingen met Bakkerij Vonk en crackerfabriek Qrackers, je kunt werken bij samenwerkingspartners in het Land van Maas en Waal met ondersteuning op afstand en je kunt in ons atelier aan de slag. Ook kun je facilitair werk bij ons doen. Kom jij ook leren, werken of je dag besteden bij Werkpost Driepunt Druten?

In de bakkerij en crackerfabriek

Bakkerij Vonk zit midden in het centrum van Druten. We werken hier meerdere dagen per week in de bakkerij, waar altijd veel bedrijvigheid is. Peperkoeken inpakken, appels schillen, appeltaarten bakken en ga zo maar door. Als je van brood en banket houdt, zit je goed op deze werkplek. Ook werken we bij crackerfabriek Qrackers. Hier werken we mee in de fabriek waar nodig, maar hebben ook vaste werkzaamheden zoals crackers inpakken en dozen stickeren.

Atelier

In ons eigen atelier recyclen we materialen in het kader van duurzaamheid en maken hier nieuwe producten van. Zo maken we bijvoorbeeld tassen van oude overhemden en oude spijkerbroeken. Ook maken we sieraden in ons atelier; zoals kettinkjes en armbandjes. Deze sieraden maken we in opdracht van een bedrijf. Dus ben je creatief ingesteld? Of wil je je creativiteit verder ontwikkelen? Het kan allemaal bij ons.

Lokale ondernemers

We werken samen met veel ondernemers in het Land van Maas en Waal. Denk hierbij aan de lokale supermarkt, de groenteboer, zorgorganisaties en een bedrijf voor relatiegeschenken. Als je bij een van deze ondernemers werkt, werk je hier zelfstandig met begeleiding op afstand.

Meer lezen over Werkpost Driepunt Druten?

Bekijk dan onze flyer


Kom jij ook leren, werken of je dag besteden bij Werkpost Driepunt Druten?

Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl.
Onze trajectcoördinator belt jou terug.