9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Leren en werken bij Werkpost Drie Gasthuizen

2023-02-20

Werkpost Drie Gasthuizen bevindt zich in het gelijknamige woonzorgcentrum Drie Gasthuizen aan de Rosendaalseweg in Arnhem van de DrieGasthuizenGroep. We verrichten hier diverse werkzaamheden om het zorgpersoneel te ondersteunen en de bewoners van extra aandacht te voorzien. Zo brengen we koffie en thee rond bij de bewoners, doen de was voor hen en verrichten licht facilitaire werkzaamheden. Spreken deze werkzaamheden jou aan? Kom dan ook leren en werken bij Werkpost Drie Gasthuizen!

Variatie aan werkzaamheden

Elke doordeweekse dag gaan we aan de slag in het woonzorgcentrum. De ene keer loop je een koffie-, thee- of soepronde of sorteer je binnengekomen was. De andere keer ondersteun je bij een gezamenlijke activiteit van de bewoners of voer je licht facilitaire werkzaamheden uit, zoals het onderhouden van de binnentuin, het legen van prullenbakken en het ontsmetten van deurklinken. Ook het maken van een gezellig praatje met de bewoners behoort tot je werkzaamheden. Kortom, heel divers!

Pop-up werkposten bij Klingelpoort, Westerkade en Alteveld – (bijna) zelfstandig aan het werk)

De DrieGasthuizenGroep heeft naast hun locatie aan de Rosendaalseweg nog meer woonzorgcentra voor ouderen in Arnhem. Op drie van deze locaties hebben we een pop-up werkpost. Ook hier ondersteunen we het zorgpersoneel en geven de bewoners extra aandacht. Werken bij een van deze pop-up werkposten vraagt om meer zelfstandigheid en begeleiding op afstand. Een mooie vervolgstap als je hier aan toe bent.

Meer weten over Werkpost Drie Gasthuizen?

Bekijk onze flyer!