8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Learning experience van het jaar

2022-03-29

We hebben met ons leerplatform BBL Ontwikkelplein de titel Learning Experience van het jaar 2022 verdiend! De titel is uitgereikt door Infolearn, softwarebedrijf voor leerplatformen.

BBL Ontwikkelplein

Driestroom biedt bij verschillende locaties leerwerkplekken aan. Studenten, HBO en MBO, werken hier naast hun studie en brengen het geleerde in de praktijk. Collega’s op locatie begeleiden de leerling-werknemers tijdens hun werk, de werkbegeleiders. Sandra Doeleman en Bouwkje Lelivelt zijn de praktijkopleiders. Het BBL Ontwikkelplein is dé locatie voor de leerling-werknemers, de werkbegeleiders en praktijkopleiders om de opleiding zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Het plein biedt onder andere informatie over beleid over Beroepspraktijkvorming, subsidies en leerwerkplekken. Ook slaan we hier de gespreksverslagen en andere belangrijke documentatie op. Alles op één plek dus, voor zowel leerling, werkbegeleider en praktijkopleider!

Learning Experience van het jaar 2022

Afgelopen vrijdag gaven vijf klanten van Infolearn een kijkje in eigen (digitale) keuken tijdens de Learning Experience-competitie: een inspirerende afsluiter van Week Van De Applicatiebeheerder 2022!

  • UMC Utrecht vertelde over hoe zij slim omgaan met het optimaliseren van de vindbaarheid van hun content.
  • Driestroom liet het BBL Ontwikkelplein zien waardoor leerlingen een duidelijke plek in de organisatie krijgen.
  • Vivium Zorggroep liet zien hoe zij hun hun leerportaal binnenkomen op een prachtige homepagina.
  • Zonnehuisgroep Amstelland liet hun efficiënt ingerichte toetsplein zien.
  • az groeninge liet zien hoe CANMEDS een prachtige aanvulling zijn op de standaard bekwaamheden.

Infolearn: "Na de kijkjes in verschillende keukens werd er democratisch besloten dat Driestroom de titel 'Learning Experience van het jaar 2022' verdient! De manier waarop zij hun BBL ontwikkelplein hadden ingericht, zowel inhoudelijk als visueel, sprak veel deelnemers aan. Gefeliciteerd!"