8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Kinderboerderij de Goffert bezoekt Technovium ROC Nijmegen

2022-11-15

Vanmorgen brachten Margot, Nikky en Nick van kinderboerderij de Goffert samen met Bob de bok een bezoek aan Technovium ROC Nijmegen, dit in het kader van de circulaire kickstart; een samenwerking tussen Lentekracht en Driestroom.

Vanuit de circulaire kickstart is het idee ontstaan om afval scheiden aantrekkelijker, leuker en meer interactief te maken waarbij we ons vooral richten op kinderen, en hopelijk volgen hun ouders en anderen dan vanzelf! Zonder al te veel te verklappen willen Margot, Nikky en Nick laten weten dat zij hun ideeën vanmorgen gedeeld hebben met studenten van Technovium, zodat zij hier mee aan de slag kunnen en hopelijk super leuke maar vooral ook duurzame afvalbakken kunnen creëren! Bob hielp hierbij op een ludieke manier en de studenten reageerden daar enthousiast op.

Margot, Nikky en Nick willen graag Victor van Munster (docent Technovium) bedanken dat zij, en Bob, welkom waren om vandaag langs te komen en natuurlijk Mariska Jansen en Lentekracht, omdat zij ons hebben uitgenodigd om mee te doen aan de circulaire kickstart!