8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Kennismakingsfeest Ellis in Hart van de Waalsprong

2024-04-23
  • Wonen

Vrijdag 12 april organiseerden we samen met Talis een kennismakingsfeest voor de bewoners van Ellis. De helft van de 51 appartementen wordt bewoond door mensen met een ondersteuningsvraag van Driestroom en de andere helft door mensen zonder ondersteuningsvraag.

Omkijken naar elkaar

Centraal bij Ellis staat dat bewoners een goede buur zijn voor elkaar en naar elkaar omkijken. Talis-bestuurder Eefje Lentjes-de Bruin en onze bestuurder Esther Nelissen vertelden over deze bijzondere plek.

“Ellis staat op een prachtige plek, midden in het Hart van de Waalsprong. De ligging en het samenkomen van ‘wonen en zorg’ maakt dat het Hart van de Waalsprong een bijzondere buurt is. Ik ben dan ook ontzettend trots op dit project dat Talis samen met Driestroom hier heeft gerealiseerd.” aldus Eefje.

“Bij Ellis komen ontmoetingen tot stand. Er heeft al een wijksafari plaatsgevonden waarin onze bewoners en bewoners van Talis samen optrokken. Ik hoop dat dit wordt voortgezet want dat is precies de bedoeling van deze fijne plek. Samen met Talis hebben we een mooie nieuwe plek voor onze bewoners gecreëerd, ik ben blij met onze samenwerking. Ik wens alle bewoners veel woonplezier toe.” aldus Esther.

Openingsfeest Ellis 12 april 2024_3.jpg

Het was een geslaagde middag, waarbij bewoners onder het genot van muziek, een hapje en een drankje elkaar opzochten en met elkaar in gesprek gingen.

Wil je meer weten over wonen bij Ellis?