8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Buiten werken in een bosrijke omgeving

2023-10-24
  • LWD

Oude beukenlanen, vennen, moerasgebieden, rivierduinen en landgoederen. De natuur in het Rijk van Nijmegen is heel divers. Midden in deze natuur vind je de Bosgroep. Vanuit onze twee werkschuren gaan we elke dag op pad om in dit mooie gebied te werken. Van de Overasseltse en Hatertse Vennen tot aan de bossen van Groesbeek. We kennen het gebied goed en zijn op vele plaatsen actief. Werk je liever op onze eigen locatie in plaats van in het bos? Ook dat kan! We werken nauw samen met en voor Staatsbosbeheer en Natuurbegraafplaats Mookerheide. Kom jij ook leren en werken in een betoverende en bosrijke omgeving?

Snoeien, zagen, kloven en prikken

Elke werkdag trekken we de natuur in om verschillende werkzaamheden te doen. Dit varieert van bomen en struiken snoeien, stammen zagen tot aan bladblazen en het prikken van zwerfafval op de parkeerplaatsen in het bos. Ook onderhouden we het terrein van Staatsbosbeheer en werken we bij Theehuis en boerderij De Eikenhorst. Bij voetbalvereniging SV Juliana ’31 zorgen we er elke maandagochtend voor dat het voetbalcomplex er netjes bij ligt. Voor en bij Natuurbegraafplaats Mookerheide onderhouden we het bos en zagen hout. Geen dag is hetzelfde en je bent altijd in de buitenlucht aan het werk.

Haardhout en aanmaakhout

De bosrijke omgeving maakt van de Bosgroep een plek waar rust en bedrijvigheid uitstekend samengaan. Naast alle werkzaamheden in het bos verwerken we het hout ook tot eigen producten: haardhout en aanmaakhout. Alle verrichtingen om te komen tot deze producten, doen we zelf. Denk hierbij aan zagen, kloven, pallets slopen en inpakken. We verkopen deze producten vanuit onze werkschuren. Met name in de koudere maanden vliegen deze producten de deur uit.

Meer lezen over de Bosgroep?

Bekijk dan onze flyer!


Kom jij ook leren, werken of je dag besteden bij de Bosgroep?

Neem contact met ons op via 0481 – 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl.
Onze trajectcoördinator belt jou terug.