8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Bijna 600 bezoekers sinds lancering 3stroom.nu

2023-12-08

‘Kan ik informatie krijgen, zonder dat mijn begeleider ertussen zit?’ Een vraag die bij veel mensen die wij ondersteunen voorkwam. In het kader van medezeggenschap lag ook binnen de organisatie een wens om een platform te realiseren voor de mensen die we ondersteunen. Sinds 9 oktober 2023 is dit werkelijkheid geworden door de lancering van www.3stroom.nu; dé website voor iedereen die ondersteuning krijgt van Driestroom.

Driestroom, leren, vrije tijd en nieuws

Onderverdeeld onder de categorieën Driestroom, leren, vrije tijd en nieuws vinden de bezoekers van 3stroom.nu allerlei leuke en interessante berichten. Van een bericht over dagvergoedingen die worden uitbetaald via een Tikkie op werklocaties van Driestroom, tot een video over het werken bij Kinderboerderij de Goffert.

Veel en lang bezoek

Sinds de lancering wordt 3stroom.nu dagelijks goed bezocht. Het totale aantal bezoekers tikt binnen de 2 maanden al bijna 600 aan. Ook blijft de gemiddelde bezoeker ruim 2 minuten op de website en wordt hij het meest bezocht via de telefoon. Voor een social media achtige website, vol met berichten en korte video’s, zijn dit cijfers om trots op te zijn.

Voor, door en met elkaar

Al vanaf de start staat 3stroom.nu in het teken van voor, door en met elkaar. Zo is de website gebouwd door ICT Maatwerk, is hij voor de lancering meerdere malen getest door de doelgroep en is de naam 3stroom ontstaan door middel van een naamwedstrijd die is gewonnen door iemand die bij Driestroom woont of werkt. Bij het maken van de berichten wordt de doelgroep al deels betrokken en zal dit in 2024 verder worden vormgegeven.

Neem snel een kijkje op de website www.3stroom.nu.