9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Arno brengt een bezoek aan burgemeester Marcouch van Arnhem

2022-03-28

Arno werkt 24 uur per week met gedeelde loonwaarde bij AH Oosterbeek. Vanwege zijn afstand tot de arbeidsmarkt wordt hij hierbij begeleid door een jobcoach van Driestroom. De jobcoach ondersteunt Arno bijvoorbeeld bij het begrijpen van afspraken op het werk en bespreekt samen met Arno en de werkgever wat mogelijk en reëel is qua werkzaamheden. Als er veranderingen aankomen, volgt de jobcoach hoe Arno met deze veranderingen omgaat en stuurt bij waar nodig. Het geeft Arno rust, dat hij zijn verhaal altijd kan delen met de jobcoach. Bij AH Oosterbeek is Arno specialist in het vullen van de vriezer. Maar ook over spiegelen, vakken vullen en ordenen is Arno enthousiast. Hij is een graag geziene werknemer en voor de klanten een vertrouwd gezicht. Arno werkt in het najaar van 2022 namelijk al 20 jaar binnen dit filiaal!

Begin dit jaar heeft Arno een brief geschreven aan burgemeester Marcouch van Arnhem. In de brief beschreef Arno op zijn manier zijn zorgen over corona, de crisis, de rellen, de hulpverleners en de ondernemers (zijn opa was ook ondernemers, schreef hij). Ook nodigde Arno de burgemeester uit om bij hem koffie te komen drinken. Het gevolg van deze brief was dat Arno door burgemeester Marcouch uitgenodigd werd om bij hem koffie te komen drinken op het Stadhuis in Arnhem. Op vrijdag 18 maart was het zover. Arno bracht op deze ochtend samen met zijn ouders een bezoek aan burgemeester Marcouch. Ze werden hartelijk ontvangen door de burgemeester in zijn werkkamer.

Arno: “Het was een hele leuke ontmoeting met een hartelijke man. Eerst kregen we een korte rondleiding door het Duivelshuis, waar burgemeester Marcouch zijn werkkamer heeft. Dit is het enige stukje van het oude stadskasteel dat over is gebleven na de gevechten in WOII rond de brug in Arnhem. Daarna hebben we samen koffie gedronken en kon ik hem vragen stellen. Ik heb vragen gesteld over bijvoorbeeld zijn ambtsketen en zijn Marokkaanse roots. Het was een leuk gesprek. Vooraf was ik wel een beetje zenuwachtig, maar eenmaal binnen was ik snel relaxed.”