8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Volwassenen

Wonen voor volwassenen

Bij Driestroom kun je wonen op een plek waar jij je fijn voelt en jezelf kunt zijn. Zelfstandig wonen met ondersteuning op afstand of samen met anderen en begeleiding dichtbij? Wij bieden diverse woonvormen en kijken samen met jou naar de meest geschikte woonplek.

Woonvormen

Als je een tijdje ergens woont, bekijken we samen of je nog steeds op de juiste plek zit of misschien liever zelfstandiger woont. Jij ontwikkelt je, dus wij ontwikkelen mee.

Wonen met (nacht)zorg

Er is altijd ondersteuning aanwezig. Op sommige locaties is er een begeleider aanwezig die wakker blijft en ook ’s nachts komt kijken of het goed met je gaat. Kun je jezelf 's nachts goed redden? Kom dan bij ons wonen met nachtzorg op afstand. Er is begeleiding aanwezig van 08:00 tot 23:00 uur. En 's nachts is er iemand bereikbaar.

Wonen met ondersteuning op loopafstand

Je woont in een zelfstandige woning dichtbij een groepswoning van Driestroom. Er zijn meerdere zelfstandige woningen met de groepswoning verbonden en er is begeleiding op afspraak. Dat noemen we het ‘spetter-model’.

Hulp en ondersteuning thuis

Woon je zelfstandig, maar heb je daarbij zorg of ondersteuning nodig? We helpen je graag. De maatschappelijke ondersteuners van Driekracht bieden precies wat jij nodig hebt om zelfstandig te blijven wonen. Heel intensief en dichtbij of minimaal en op aanvraag. Passend bij jouw hulpvraag.

Ouder wordende bewoner

Voor de ouder wordende bewoner bieden wij wonen, zorg en naar behoefte psychische en/of verpleegkundige ondersteuning. In een huiselijke setting creëren begeleiders een gevoel van veiligheid, vrijheid en warmte voor iedereen.

Het Poelsplein

Het Poelsplein in Panningen is een kleinschalig woon- en zorghuis voor mensen met dementie. Wonen en zorgen sluiten volledig aan op de belevingswereld van onze bewoners met dementie. 

La Verna

La Verna in Wijchen bestaat uit 90 appartementen: 70 voor bewoners van ouderenzorgorganisatie LuciVer en 20 voor onze bewoners. Wij bieden 24-uurs zorg zowel individueel als groepsgericht. Psychische ondersteuning, inclusief behandeling. Verpleegkundige zorg indien nodig in samenwerking met LuciVer.

Loovelden 3

Loovelden 3 in Huissen is een 55+ woonvorm waar zorg en intensieve zorg geboden wordt. Wij bieden een passende begeleiding en ondersteuning met de mogelijkheid te genieten van een uitdagende of juist rustige oude dag.