8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Lange Vierhout

    Daniëlstraat 42, Nijmegen0481 37 55 55Van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Bij Lange Vierhout start je de dag vanuit je eigen groep en ontmoet je naar behoefte en mogelijkheden anderen. Bijvoorbeeld in de kantine, beleef- en beweegtuin, gymzaal en bij gezamenlijke activiteiten. 

Leren, werken & dagbestedingEen betekenisvolle werkplek

We ondersteunen, activeren en stimuleren je, waar mogelijk, om jezelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je bepaalt zelf of je een individueel programma volgt of deelneemt aan gezamenlijke activiteiten. Bijvoorbeeld in de kantine, de belevingstuin of de gymzaal. Er zijn altijd twee begeleiders per groep aanwezig. 

Leren, werken & dagbesteding

Een fijne plek Voor wie?

Volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. We hebben een groot en divers activiteitenaanbod voor alle deelnemers: bakken, soep maken, tosti's maken, karaoke, papier-maché, Xbox, luchtkussen, yoga, sport en bewegen, industriewerk, creatieve activiteiten.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

We hebben een belevingstuin met wandelpaden, banken, kruidenbakken, hangmat en schommels. Er is een duoskelter, gymzaal en een snoezelruimte. De centrale kantine is voor de lunch- en koffiepauze, bijeenkomsten en feestjes.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Belevingstuin

  • Rolstoeltoegang

    Rolstoeltoegankelijk

Specialismen

  • Gedragskundige

De locatieLigging en afstand

​ Het dagcentrum ligt in de Nijmeegse wijk Hees, dichtbij winkels, de markt en het OV. Vanuit ons dagcentrum kun je de belevingstuin inlopen, naar het park, de markt of de winkelstraat.  (Update jan 2024: i.v.m. nieuwbouw is onze tijdelijke locatie De Daniël).

Parkeren

Eigen terrein

Supermarkt

0,4 km

Bushalte

0,4 km

Treinstation

3 km

Centrum

3,3 km

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,4

Een 8.4 uit 36 reviewsEen mooi compliment!