8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Driestroomband Jukebox

Wij zijn Driestroomband Jukebox! Ons geluid is de optelsom van talentvolle muzikanten met een ondersteuningsvraag. Geen kapsones, geen sterallures: we zijn gewoon een stel enthousiaste en ervaren muzikanten die er samen met het publiek een feestje van maken. Elk optreden weer! ​​

Leren, werken & dagbestedingEen breed repertoire

In ons brede repertoire zitten meer dan 170 nummers en we zijn gewend onze speellijst aan te passen op locatie en gelegenheid. Van popmuziek en Engelse ballads tot carnavalskrakers; we spelen het allemaal. Onze muziek nodigt uit om mee te zingen, springen en swingen!  

Leren, werken & dagbesteding

Ontmoet, ontdek & ontwikkelEigen nummer over alledaags geluk

We hebben  een eigen nummer gemaakt met de titel 'Alledaags geluk'. Het nummer gaat over  de kleine geluksmomenten in het leven; bijvoorbeeld een bezoek aan de kapper, wandelen of sporten. Voor iedereen is dat anders. In de videoclip bezoeken we meerdere plekken die ons gelukkig maken. Met als slotstuk: een optreden op de Markt in Wijchen tijdens de weekmarkt.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Driestroomband Jukebox bestaat uit vijf bandleden: Ghizlan, John, Wouter, Kari-Anne en Peter.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Open tuin

  • Rolstoeltoegang

    Rolstoeltoegankelijk

Specialismen

  • Persoonlijk begeleider Dagbesteding

  • Persoonlijk begeleider Werk & Ondersteuning

De locatieLigging en afstand

Driestroomband Jukebox  is gevestigd in sociaal, cultureel en educatief centrum ‘t Mozaïek. De bushalte is op loopafstand en de buurtbus stopt voor de deur. Er is een grote parkeerplaats aanwezig waar je gratis kunt parkeren.

Parkeren

Eigen terrein, laadpaal aanwezig

Supermarkt

2,2 km

Bushalte

350 m

Treinstation

1,4 km

Centrum

2,2

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,4

Een 8.4 uit 36 reviewsEen mooi compliment!