8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Woonst

De missie van ons gezinshuis is om jeugdigen die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen, perspectief te bieden, binnen een zo normaal mogelijke omgeving, waar zorg, behandeling en begeleiding wordt geboden door vaste opvoeders. Onze missie is het om jeugdigen weer gelukkig te maken en kans te geven om zich te ontwikkelen tot stabiele volwassenen.

Ons DriestroomhuisEen fijne plek voor jou

Onze missie is een gezinshuis te runnen. Te bevorderen dat het aantal gezinshuizen in Nederland verder wordt vergroot en het aantal leefgroepen binnen grote instellingen wordt verkleind er minder jeugdigen in pleeggezinnen worden geplaatst die daar minder goed op hun plaats zijn. 

Een passende plekWij zijn er voor jou

Jeugdigen met hechtingsproblemen.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Voorzieningen

  • Rolstoeltoegang

    Onbekend

De locatieLigging en afstand

​ Een woonboerderij met veel ruimte, binnen en buiten. Een eigen kamer voor iedereen, gezamenlijke woonkamer, keuken en twee badkamers. In de benedenverdieping is een speelruimte. Buiten een paardenstal met weiland, bomen en een vijver.

Parkeren

Eigen terrein

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!