9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Thermiek

Driestroomhuis Thermiek ligt aan de rand van Scherpenzeel in de Gelderse vallei. Wij zijn Wiebe en Corrie Boogaard en hebben drie kinderen, Kim (1995), Julia (1998) en Wiebe (2004), alleen de laatste woont nog thuis. We zijn gezinshuisouder sinds 2017. Ons gezinshuis is een fijne en gezonde plek om te zijn en iedereen in het gezin voelt zich er welkom. 

Ons DriestroomhuisEen fijne plek voor jou

Ons gezinshuis biedt plaats aan 5 kinderen/jongeren. In ons huis is de opvoeding in sterke mate toekomstgericht en maatwerk. Jongeren worden voorbereid op de eisen en verwachtingen die de samenleving stelt.

Een passende plekWij zijn er voor jou

Kinderen tussen 6 en 10 jaar stromen bij ons in en blijven wonen en ontwikkelen tot hun 18e jaar. Hierdoor hebben wij niet veel wisselingen wat veel stabiliteit met zich meebrengt. Het geeft ons veel energie als we in dialoog gaan met het kind en hem of haar tot ontwikkeling kunnen laten komen. 

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Het centrum van Scherpenzeel heeft voldoende winkels is en is op 10 min fietsafstand. Er is een bibliotheek in het dorp. In de zomer is het buitenzwembad 'het Willaer' open, de kinderen die bij ons wonen krijgen een abonnement als ze een zwemdiploma hebben.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Geen

  • Rolstoeltoegang

    Onbekend

De locatieLigging en afstand

Alle kinderen hebben een eigen slaapkamer. We hebben een ruime tuin waar geschommeld, trampoline gesprongen of gevoetbald kan worden.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat

Supermarkt

1400 m

Bushalte

1400 m

Treinstation

1400 m

Centrum

1400 m

Routebeschrijving

ContactWil je meer weten?

32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!