8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

StaanVoorJou

​Bij Staanvoorjou bieden we arbeidsmatige dagbesteding. Je kunt vanuit Staanvoor jou leren en werken bij Werkpost De Galberg, gevestigd in Openbare Basisschool ’t Startblok in Cuijk. De werkzaamheden die we hier doen zijn facilitair van aard, maar we ondersteunen ook leerkrachten in de klas.

Leren, werken & dagbestedingEen betekenisvolle werkplek

Je kunt  werken in de schoonmaak, de catering en het onderhoud. Bijvoorbeeld van het gebouw en speelplein. In de kleuterklassen ondersteunen we de leerkrachten bij diverse taken en werken we in de schoolbibliotheek. Je kunt bij ons een certificaat ‘Omgaan met peuters en kleuters’ 1 en 2 halen en een SVS certificaat.

Ontmoet, ontdek & ontwikkelOp maat en passend bij jou

Rode draad in onze werkbegeleiding is het (blijven) bieden van kansen op ontwikkeling. We werken aan vak- en werknemersvaardigheden. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en sociale vaardigheden. Een goede samenwerking, collegialiteit en fijne samenwerking vinden wij belangrijk. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en plezier.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Bij Staanvoorjou kun je leren, werken en je dag actief beleven en besteden.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Openbaar groengebied binnen 500 meter

  • Rolstoeltoegang

    Deels rolstoeltoegankelijk

Specialismen

  • Persoonlijk begeleider Werk & Ondersteuning

  • Persoonlijk begeleider Dagbesteding

De locatieLigging en afstand

​De werkpost van Staanvoorjou is gevestigd in Openbare Basisschool ’t Startblok in Cuijk. Onze teamruimte is op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat

Bushalte

300 m

Treinstation

2 km

Centrum

1,8 km

Routebeschrijving
40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!