9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Samen Bijzonder

Wij zijn Ivo en Pauline Broeren. Beide hebben we jaren ervaring met het werken in de zorg. Wij zijn samen (met ons gezin) een Driestroomhuis begonnen genaamd Samen Bijzonder. Met ons gezin streven wij ernaar een fijn, prettig en gezellig huis aan te bieden met structuur en regelmaat voor onze bewoners.

Ons DriestroomhuisEen fijne plek voor jou

Verzorging en ondersteuning bij ADL en zelfredzaamheid en zelfstandigheid afgestemd en gestimuleerd op ieders niveau. Elkaar helpen staat centraal. Leren dat niet het individu voorop staat maar samenwerken belangrijk is. We stimuleren het deelname in samenleving en proberen dezelfstandigheid te verbreden.

Een passende plekWij zijn er voor jou

Voor jongeren (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Contra-indicaties: jongeren met gedrags- of seksualiteitsproblematiek.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Gennep heeft vele mogelijkheden qua dagbesteding. Ook zijn er verschillende mogelijkheden qua sport voor mensen met een beperking. Bijna alle faciliteiten aanwezig in Gennep.

Voorzieningen

  • Rolstoeltoegang

    Onbekend

Specialismen

  • Hoofdbehandelaar

  • Gedragskundige

De locatieLigging en afstand

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woonkamer, badkamer, slaapkamer en keukenblok. We hebben een grote gezamenlijke ruimte waar wij activiteiten doen maar ook samen eten. We hebben een hele grote tuin en heeft iedere bewoner zijn eigen schuur.

Parkeren

Eigen terrein

Routebeschrijving
32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!