9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Moeder-Kind-Huis Kien

Moeder en kind huis Kien is een opvang voor ouders en kind nabij ons gezin. Wij zijn Gerwin en Minke van Dam. Wij doen vaak dingen die lijken op wat ouders doen in een gezin: geven advies, zijn soms streng, maken plezier maar vinden je belangrijk. Net als in een gewoon gezin is er weleens onenigheid. Wij gaan dat dan samen oplossen om ervan te leren.

Ons DriestroomhuisEen fijne plek voor jou

Je bent hier om je te ontwikkelen. Wij zorgen voor een veilige leeromgeving. Want onveiligheid geeft stress. We hebben geduld, maar zijn ook eerlijk. We vertellen wat we vinden en wat we doen. We doen dat respectvol en vinden je altijd belangrijk.

Een passende plekWij zijn er voor jou

​Kien richt zich op ouders met een ondersteuningsvraag, die al kinderen hebben of die een baby verwachten. Te denken valt aan onder andere LVB, belast verleden, trauma en/of milde psychiatrische problematiek. Dit kunnen zowel meerderjarige als minderjarige ouders zijn, alleenstaand of samenwonend.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Het gezinshuis staat midden in het dorp Goutum, vlakbij Leeuwarden. Op fietsafstand zijn verschillende voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, huisarts, apotheek en verloskundigenpraktijk een kinderdagverblijf.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Open tuin

  • Rolstoeltoegang

    Niet rolstoeltoegankelijk

De locatieLigging en afstand

Er zijn 6 volledig ingerichte appartementen met eigen woonkamer en slaapkamer. Er is een gemeenschappelijke badkamer en woonkeuken en grote tuin. Verder hebben wij alles wat er nodig is voor kinderen van 0-3 jaar.

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!