8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Margrit & Stef

We kiezen bewust voor kleinschaligheid in samenwerking met Driestroom.  Door deze samenwerking is alledaags geluk een rode draad in ons gezinshuis. Daarnaast dragen we uit : h et kan beter met het zelfde, k racht, onvoorwaardelijk en passie.  We gaan uit van de talenten van de kinderen.

Ons DriestroomhuisEen fijne plek voor jou

Samen met de kinderen werken we aan een betekenisvolle toekomst. Dit doen wij niet alleen, maar ook met ouders en familie. Daarnaast werken we nauw samen met jeugdhulpverlening(voogden), GGZ en met de specialistische poli in het ziekenhuis. Ook is een gedragswetenschapper aan ons huis verbonden.

Een passende plekWij zijn er voor jou

We bieden plek aan kinderen en jongeren vanaf 12 jaar die vanwege hun problematiek, zoals  downsyndroom/LVB/trauma/hechtingsproblematiek,  tijdelijk of niet meer thuis kunnen wonen. 

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

In een straal van 2 km rondom ons gezinshuis kun je het volgende vinden: b ushalte, medisch centrum, bibliotheek, stadscentrum van Heerlen en scouting.  Wat verder weg hebben een klimhal, skihal met een outdoor centre, Pinkpop en Gaia zoo.

Voorzieningen

  • Rolstoeltoegang

    Onbekend

Specialismen

  • Hoofdbehandelaar

  • Gedragskundige

De locatieLigging en afstand

We hebben een enorme bostuin, waar veel mogelijkheden zijn tot spelen.  We hebben een grote gemeenschappelijke woonkamer, waar aan een grote tafel o.a. geknutseld en spelletjes gespeelt worden.  Ieder kind heeft een eigen slaapkamer.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!