9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Knetter

Heeft jouw schoolgaande kind door ontwikkelingsproblemen nét iets meer aandacht nodig?  Bij Knetter hebben we specialistische kennis in huis om je kind buiten school te ondersteunen op het gebied van de sociaal-emotionele ontwikkeling, oplossingsvaardigheden, reflectiemogelijkheden en zelfredzaamheid.

Ons zorgaanbodWat we doen

We bieden gespecialiseerde orthopedagogische behandeling en begeleiding. Behandelen kan individueel en op groepsniveau. Op een prettige en positieve manier stimuleren we kinderen om aan persoonlijke leerdoelen en vaardigheden te werken. 

BehandelgroepenJe kind op de juiste plek

De begeleiding en behandeling bij Knetter is voor kinderen van 4 tot 12 jaar met een ontwikkelingsstoornis (ASS/ADHD), gedragsproblematiek, angstproblemen of communicatie- en informatieverwerkingsbeperkingen. De behandeling is gericht op hardnekkige, complexe en gecompliceerde problemen en uitdagingen op sociaal-emotioneel vlak.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Knetter biedt kleinschalige zorg binnen een gevarieerd zorgaanbod op 3 locaties in Nijmegen. Nabijheid, veiligheid en structuur staat altijd centraal.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Open tuin

  • Rolstoeltoegang

    Niet rolstoeltoegankelijk

De locatieLigging en afstand

De locaties van Knetter bieden een veilige plek van waaruit de begeleiding georganiseerd wordt. Er is veel vrije speelruimte voor groepsactiviteiten. Ook kunnen de kinderen zich even terugtrekken om alleen of in een klein groepje te spelen.

Supermarkt

500 m

Bushalte

500 m

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!