9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

DROOM! Bemmel

  Markt 34, Bemmel0481 84 23 84Ma t/m do en zo van 10:00 - 18:00, vrij en za van 10:00 - 22:00

DROOM! Bemmel ligt aan het marktplein, in het centrum van Bemmel. Zowel binnen als buiten op ons mooie, zonnige terras is het goed vertoeven in een gemoedelijke, ongedwongen sfeer. Hoe ziet een werkdag bij DROOM! Bemmel eruit? Dat verschilt voor iedere collega. Je kan in de bediening lopen en gerechten uitserveren, gasten ontvangen en bestellingen opnemen.

Leren, werken & dagbestedingEen betekenisvolle werkplek

Ook kun je leren om heerlijke cappuccino's te maken. Ben je liever met pannen en potten in de weer? In de keuken bereid je aan het begin van iedere dag de mise-en-place voor, maak je een heerlijke soep of leer je julienne snijden. Op vrijdag, zaterdag en zondag hebben we naast lunch en high tea ook een dinerkaart.  

Ontmoet, ontdek & ontwikkelOp maat en passend bij jou

DROOM! Bemmel is een sociale horecaonderneming. We helpen jou met de juiste coaching op maat, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bij DROOM! de Aam betekent dit opleiding door professionals zoals koks en horecamedewerkers, aangevuld met coaching van participatiecoaches. Zo kun jij je verder ontwikkelen en mogelijk doorgroeien naar een (andere) baan.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Bij DROOM! Bemmel kun je leren, werken en je dag actief beleven en besteden.

Voorzieningen

 • Buitenruimte

  Openbaar groengebied binnen 500 meter

 • Rolstoeltoegang

  Rolstoeltoegankelijk

Specialismen

 • Jobcoach

 • Persoonlijk begeleider Dagbesteding

 • Persoonlijk begeleider Werk & Ondersteuning

De locatieLigging en afstand

​ Je vindt ons aan het marktplein van Bemmel. Het restaurant is ingericht met hoge en lage tafels. Wanneer je in de keuken of achter de bar staat, kun je de meeste tafels zien. De spoelkeuken is afgesloten van het restaurant. Er is een aparte pauzeruimte.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat

Supermarkt

100 m

Bushalte

200 m

Treinstation

5,2 km

Centrum

10 m

Routebeschrijving

ContactWil je meer weten?

32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!