9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

De Zuiling/Mondriaan

De Zuiling/Mondriaan ligt in een woonwijk vlakbij het centrum van Elst. Er wonen 18 bewoners bij De Zuiling. Aan de overkant van De Zuiling is de inloop van Mondriaan en daaromheen zijn de appartementen van Mondriaan waar 12 mensen begeleid zelfstandig wonen. Daarnaast wonen er nog 2 bewoners op afstand, zij krijgen ambulante begeleiding vanuit Mondriaan.  

Wonen voor volwassenenWat bieden wij?

Wij bieden 24-uurs zorg, rust, duidelijkheid en structuur binnen een huiselijke en gezellige sfeer. Bewoners van Mondriaan kunnen iedere avond gebruik maken van de inloop om koffie of thee te drinken. Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is er een inloopspreekuur voor bewoners die daar behoefte aan hebben.  

Een fijne plek om te wonenVoor wie?

Volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Afgesloten tuin

  • Rolstoeltoegang

    Niet rolstoeltoegankelijk

De locatieLigging en afstand

Lift/Plafondlift in badkamer, twee verdiepingen, zorgtechnologie, drie gezamenlijke huiskamers, verdeeld over drie groepen. Eigen kamer met gezamenlijke badkamer en toilet. Gezamenlijke tuin met schuur/bergruimte.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat

Supermarkt

1 km

Bushalte

400 m

Treinstation

2,5 km

Centrum

1,5 km

Routebeschrijving

ContactWil je meer weten?

32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!