8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

De Keizer

    Patersstraat 29, Venray

​ Henri en Hanneke Rongen wonen met hun twee biologische- en zes gezinshuiskinderen. En doen dit vanuit hun hart en met passie voor kinderen. Hanneke heeft na haar opleiding agogisch werk zich verder ontwikkeld op het gebied getraumatiseerde kinderen en jongeren. Henri heeft na de bouw zijn hbo-opleiding jeugdwerk gevolgd. 

Ons DriestroomhuisEen fijne plek voor jou

We bieden een veilige thuisbasis en een vaste dagindeling. We zijn betrouwbaar en begripvol. Verder zijn humor, creativiteit, hardwerken en een goede planning en organisatie essentieel. Passie en gedrevenheid, gezelligheid, een luisterend oor en samenwerken, steekwoorden die uitstekend bij ons passen.  

Wonen Gezinshuis

Ondersteunen en Behandelen

Een passende plekWij zijn er voor jou

Gezinshuis de Keizer neemt kinderen op in de leeftijd van 0 jaar tot 21 jaar. We richten ons op kinderen met een LVG of GGZ-indicatie. Een geldige indicatie/beschikking (PGB/ZIN/gemeentefinanciering) is voor aanvang van de zorg een vereiste. Onze plaatsen zijn in principe perspectief-biedend bedoeld.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Afgesloten tuin

  • Rolstoeltoegang

    Niet rolstoeltoegankelijk

De locatieLigging en afstand

​​1 april 2016 hebben we aan de Patersstraat in Venray een pand gekocht. Met onze, toen zeven kinderen, namen wij onze intrede in dit prachtige oude pand in het centrum van Venray met maar liefst 1800 m3 inhoud.

Parkeren

Betaald parkeren aan de straat

Supermarkt

50 m

Bushalte

50 m

Treinstation

500 m

Centrum

50 m

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!