8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Branches

Zorg

Ben jij zorgzaam? En wil jij graag iets voor andere mensen betekenen? Dat kan bij onze werkposten in verschillende woonzorgcentra.

Zorgpersoneel ondersteunen

Bij de werkposten in onze woonzorgcentra ondersteun je het zorgpersoneel en geeft de bewoners extra aandacht. Jouw werkzaamheden zijn zeer divers. De ene keer loop je een koffie-, thee- of soepronde, help je mee met het sorteren van binnengekomen was of breng je de post rond. De andere keer werk je in de keuken, maak je bedden op of breng je bewoners naar afspraken binnen het gebouw, bijvoorbeeld naar de kapper of de fysiotherapeut.

Ik ben trots op waar ik tot nu toe gekomen ben en dat ik in mijn werk liefde kan geven aan de oudere mens.
Wendy, assistent-medewerker Werkpost Zinzia

Activiteiten met bewoners

Ook doe je activiteiten met bewoners, zoals samen spelletjes spelen, wandelen, knutselen of gewoon een praatje met hen maken en een kop koffie drinken. De bewoners vinden het fijn dat jij er bent!

Het leukste vind ik het contact met bewoners. Je kunt echt zien dat zij hiervan genieten en daar geniet ik weer van.
Joey, assistent-medewerker Werkpost Drie Gasthuizen

Onze locaties in de branche zorg

Wil jij het zorgpersoneel ondersteunen en bewoners van woonzorgcentra extra aandacht geven? Kies dan voor leren, werken of je dag besteden in de branche Zorg. Bekijk onze locaties in deze branche:

Enthousiast?

Neem contact met ons op via 0481 - 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou daarna terug.