8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Branches

Tuin, dier & natuur

Ben jij graag buiten, in het groen of tussen de dieren? Kom dan leren, werken of je dag besteden bij een van onze groenlocaties of kinderboerderijen.

In het groen

Houd jij van de natuur en heb je groene vingers? Of wil je die graag krijgen? Wellicht is leren, werken of je dag besteden bij onze groenlocaties iets voor jou. Van bosmaaien en hagen knippen tot aan snoeien, bladblazen en vegen. Zo maar een greep uit de vele werkzaamheden die je hier kunt doen. Met hark, bezem, grasmaaier, bladblazer en ander tuingereedschap ga je aan de slag om te zorgen voor schone waterkanten, gemaaide grasvelden en mooie plantsoenen. Je kunt ook een opleiding volgen tot bosbouwer, waarin je leert hoe je bomen snoeit en hout zaagt.

Werken bij de Bosgroep is leuk met kwakende kikkers en fluitende vogels op de achtergrond.
Tim, assistent-medewerker Bosgroep

Tussen de dieren

Begeef jij je liever tussen de dieren? Dan voel jij je bij een van onze (kinder)boerderijen vast thuis. Je leert onder andere hoe je dieren verzorgt, helpt mee in het onderhoud, leidt groepen rond en je werkt in de groente- en bloementuin. Ook sta je in de boerderijwinkel om eigen gekweekte producten en koffie met wat lekkers te verkopen.

Ik werk graag tussen de dieren of in onze moestuin.
Sandra, assistent-medewerker kinderboerderij de Goffert

Onze locaties in Tuin, dier & natuur

Vind jij het fijn om buiten te werken en steek je je handen graag uit de mouwen? Bekijk dan nu onze locaties in de branche Tuin, dier & natuur en ontdek waar je dit kunt doen:

Enthousiast?

Neem contact met ons op via 0481 - 37 55 55 of driestroomincontact@driestroom.nl. Onze trajectcoördinator belt jou daarna terug.