8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Begeleiding en behandeling van jouw kind

AutismeBelevingsCircuit

Wil je autisme echt ervaren en beter begrijpen? De training ‘AutismeBelevingsCircuit’ (ABCircuit) biedt jou de mogelijkheid om zelf te voelen hoe het is om met autisme te leven. Dit geeft je meer inzicht in de belevingswereld van je kind met autisme.

Wat is het AutismeBelevingsCircuit?

De training ABCircuit is voor iedereen die autisme wil leren kennen door het te ervaren. Stap je in de gevoelswereld van autisme. Je krijgt een 'autistische ervaring', gekoppeld aan waardevolle tips en tools voor autismevriendelijkheid. Of je nu voorkennis hebt over autisme of niet, het maakt niet uit.

Wat kun je verwachten?

We laten je voelen hoe het is om met autisme te leven. Theorie wordt praktijk, en begrip wordt ervaring.

Tijdens de training krijg je diverse opdrachten en werkvormen, zowel doe-opdrachten als zintuiglijke ervaringen. Onze deskundigen nemen je mee en er is ruimte voor het delen van ervaringen.

Voor wie is het ABCircuit?

Iedereen vanaf 16 jaar kan de training volgen. Wil je ervaren hoe het voor je kind is om te functioneren in een wereld die niet op hem of haar is aangepast? Dan is de training ABCircuit iets voor je.

Wat brengt het jou?

Je ervaart en leert over de onzekerheid, onduidelijkheid en stress die je kind met autisme ervaart in het dagelijks leven. Dit helpt je om de praktische tips en adviezen die je tijdens de training krijgt, toe te passen in jouw omgang met je kind.